- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Sallai bek oldu.Ahmet kanat falan değil.ön taraf yetersiz,hatta direkt kalite sorunu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai bek oldu.Ahmet kanat falan değil.ön taraf yetersiz,hatta direkt kalite sorunu var
Oyuncu ayrılırsa öyle biri olmalı. Ruben Van Bommel'de olabilir mesela yada santrafor oynayabilen kanat Assane Dio tarzı biri de olabilir ama ilk önce oyuncu gidişi olmalı kanattan.Yabancı kanat olarak alkmardaki ernest poku olabilir 2004 doğumlu bence barışın yerini doldurur güçlü atlet hızlı
Degil. Bir 10 no ve iyi bir forvet gelmeliSadece sane ile olacak iş mi
Zahanın karakter olarak birebir aynısı hatta bir tık üstü. Hiç bir yerde tutunamadi son 10 senedirÇok bitik değilse denenebilir tutarsa Sane barış sterling önlerinde osimhen çok farklı şeyler izletir
Osimhen + 10 veya kanat oynayan biri şart evetDegil. Bir 10 no ve iyi bir forvet gelmeli
Yunus ile Barış'ı ne yaptın?Sadece sane ile olacak iş mi
Bisey yapmadım,koca sezon 3 kişi yetmez diyorumYunus ile Barış'ı ne yaptın?
Sallai'de var hatta Kutucu'da var bu da gayet kanat rotasyonu için yeterli.Bisey yapmadım,koca sezon 3 kişi yetmez diyorum
İkisi de vasat kusura bakmaSallai'de var hatta Kutucu'da var bu da gayet kanat rotasyonu için yeterli.
Her oyuncu 11 seviyesinde yıldız olamaz kusura bakma.İkisi de vasat kusura bakma
Kumaşı iyi, potansiyeli yüksek ve tabii ki ManU yetenek öğütücü bir kulüp. Oradaki hiçbir topçunun performansı kıstas olmamalı.Hojlund sadece 1 sezon atalantada iyi performans verdi onun dışında piyasada yok herif.neden bu kadar isteniyor genç diye mi