Alper Alp Şentürk
Sarı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 390
- 325
- 363
Transfer haberleri bıçak gibi kesildi sanki. Wolfsburg jelert haberleri dışında haber yok. Biz kimi alacağız Zanı'dan başka...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı değil, iyi bir bitirici değil hava toplarinda hiç iyi değil ve daha kötüsü abartı pahalı bir topçuKumaşı iyi, potansiyeli yüksek ve tabii ki ManU yetenek öğütücü bir kulüp. Oradaki hiçbir topçunun performansı kıstas olmamalı.
ManU dışındaki her takımda çıkış yapacaktır.
O zaman uzak dursunZahanın karakter olarak birebir aynısı hatta bir tık üstü. Hiç bir yerde tutunamadi son 10 senedir
Van bommel bana bir tık pasif geldi bizim maçlarda ama poku baya hırçındı bizim takımı baya terletti de alkmar kaç ister acabaOyuncu ayrılırsa öyle biri olmalı. Ruben Van Bommel'de olabilir mesela yada santrafor oynayabilen kanat Assane Dio tarzı biri de olabilir ama ilk önce oyuncu gidişi olmalı kanattan.
Sallai iyi bir yedek gene sağ bekkide yedekliyor ama kurucu vasat franko cueste ve kutucudan kurtulmalıyız sallai kalabilir sağ be ve kanat yedeği olarak yada onuda satıp jelerti 1 sezon daha tutabilirizİkisi de vasat kusura bakma
Daha yeni üyesin, normal.Benim mesajlar gitmiyor. Yardım edebilecek olan var mı acaba?
Transfer haberleri bıçak gibi kesildi sanki. Wolfsburg jelert haberleri dışında haber yok. Biz kimi alacağız Zanı'dan başka...
tek bir golle hem hızını hem bitiriciliğini görebilirsin renkdaşHızlı değil, iyi bir bitirici değil hava toplarinda hiç iyi değil ve daha kötüsü abartı pahalı bir topçu
Dünkü delikanlılığım nasıldı amaDaha yeni üyesin, normal.
Osimhen belli bi tarihe kadar sure istedi belli ki,nihai kararı da yakındır
Bu videoyu paylaşan kişi belliki terörist serefsiz kahbenin teki o videoyu buraya taşıman yanlis
Tam iyi bir kadro kurmanın eşiğine geliyoruz, bu sefer de savaş çıkıyor arkadaş.Bölgemiz ateş çemberinde.. Muntemelen iran hürmüz boğazını kapatacak..
Petrol fiyatları uçar.. dünya ekonomisi küresel boyutta bi yıkım yaşayacak
Transferi falan unutun şöyle bi ortamda..
Böyle bi ortamda kimse transfere milyonlar harcamaz