Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.493
- 20.719
- 2.738
Forum hareketlendi
İmparatorun askerleri dünyanın dört bir yanından GSC'de toplanıyor
İmparatorun askerleri dünyanın dört bir yanından GSC'de toplanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi yerli Okan. Okandan sonra yabancı isterim de kimi getirir bizimkiler bilmiyorum.Ftyle arayı yeni düzelttim de okanın yerine gelmesi gereken isim ft mi emin olamıyorum
Sen ister misin okan gidiş ft geliş
Avrupadan elenmek için mi alacaklar okan buruğu?Okan Buruk için asıl tehlike Inter bence. Chivu biraz yalpalarsa ilk gelecekleri kişi olur.
Katılmıyorum. 3-1'den sonra gelen inanç, coşku, çevirebiliriz düşüncesi bambaşkaydı. Ki ofsaytta olsa 4. golü attığımızda yaşadığım sevinci tarif edemem.Bu maçın romantize edilmesi kadar saçma birşey yok. İlk maç 3-0 bitmiş + deplasman kuralının olduğu seneler adamlar 10.dakikada sahanda 0-1 öne geçmiş. Kazanmak için 4 gol atmanın bile yetmediği bir maç. Ard arda gelen 2 gol sonrası 5 dk sevinilen bir maçtan fazlası değil.
FT gelecek ama ligde yine 12.olcaz anketi yapda mührü nasıl vuruyorlar görelim çizgi şaşmazAllaha sukur bız oldugumuz sürece bu kulube yıldırım d.örenin adamı giremez
Eee girdi ya sonradanAllaha sukur bız oldugumuz sürece bu kulube yıldırım d.örenin adamı giremez
Bu günleri özlemeyen Cimbomlu var mi
gsnin haini biter mı dostumFT gelecek ama ligde yine 12.olcaz anketi yapda mührü nasıl vuruyorlar görelim çizgi şaşmaz
Ona bakarsan bir Inzaghi'nin de en büyük başarısı UCL son 16? O kıstas değil.Avrupadan elenmek için mi alacaklar okan buruğu?
Fatih hoca mevzusu neden hortladı?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
elebaşı sen misin
Askerlik arkadaşına mı hitap ediyorsun okan kimBugün de gönderdiniz mi Okan ı![]()