Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın bir yere gideceğini düşünmüyorum ama araplardan böyle bir teklif gelirse umarım değerlendirir ben artık haldır haldır hucum yapan Galatasaray izlemek istemiyorum ben artık avrupda eskisi gibi başarılı rakiplerine kök söktüren Galatasaray istiyorum

Sakamisiniz ya. Okan hoca ile güncel Fatih terim'i kıyaslamak icin futbol cahili olmak gerekiyor. Fatih Terim ne yazık ki şu anda panathinakosu sampiyon yapamayan alt seviye Arap takımlarını çalıştıran seviyede. Güncel futbol takibi eden hiçbir orta seviye ve üstü takım yöneticisi Fatih Terim i antrenör yapmaz takımına. Fatih Terim her zaman imparatorumuzdur o ayrı bir konu tabii ki.

Panâtinakosun büyük topçuları olduğu için şampiyon yapamadı fatih hoca panatinakosu

Teknik direktör : Fatih Terim
Yardımcı antrenör : Burak Yılmaz

Osimhen, Hakan Çalhanoğlu, Ter Stegen, Boey, Lucumi'nin geldiği senaryo. Sizce nasıl bir sezon yaşarız?
Lig'de şampiyonluk ve diğer yıl Avrupa'da güçlü 1 şekilde takılmak.En azından Az Alkmaar'a falan filan mücadele etmeden elenmeyiz kanks yav :D

Sakamisiniz ya. Okan hoca ile güncel Fatih terim'i kıyaslamak icin futbol cahili olmak gerekiyor. Fatih Terim ne yazık ki şu anda panathinakosu sampiyon yapamayan alt seviye Arap takımlarını çalıştıran seviyede. Güncel futbol takibi eden hiçbir orta seviye ve üstü takım yöneticisi Fatih Terim i antrenör yapmaz takımına. Fatih Terim her zaman imparatorumuzdur o ayrı bir konu tabii ki.

pao'yu olimpos'un 12 tanrısı inse şampiyon yapamaz

Şaka mısınız ya. Okan hoca ile güncel fatih terim'i kıyaslamak icin futbol cahili olmak lazım. Fatih Terim seviyesi şu anda(ne yazık ki ) panathinaokous u şampiyon yapamayan , düşük seviye Arap takimlarini çalıştıran seviye. O da sadece geçmiş yaptıklarından kaynaklı bu takımlarda görev alabiliyor. Yoksa güncel futbol takip eden hiç bir takım yöneticisi Fatih Terim 'i şuanda antrenör yapmaz. Fatih Terim imparatorumuzdur herzaman o ayrı bir konu tabii ki.
Şaka değiliz.

Fatih Terim Yürüyen Galatasaray'dır.

Galatasaray'ın vücut bulmuş halidir.

Kendisi başımızn tacıdır, her zaman kapımız açıktır.

okan'dan sonra arda gelir.
Herhangi bir yabancıdan daha başarılı olacağı kesin . TR Ligi'nde şampiyonluk kucumseniyor ama ne isimli hocalar geldi teneke bağlanıp gönderildi. Taraftar kitlesi genel tr futbolundaki kaotik ortam camia içindeki ekstra kaos. Bunlari yönetip samp olmak o kadar kolay değil.

Bana göre şu anda Galatasaray'ı yerli veya yabancı en iyi yönetebilecek teknik direktör açık ara Okan Buruk. İster Avrupa'da başarısız diyin ister başka birşey Galatasaray'ın her zaman 1 numaralı önceliği lig şampiyonluğudur. Avrupa önemsiz demiyorum ama gerçekçi ve asıl hedef her zaman lig olmuştur. Ayrıca Avrupa'da da abartıldığı kadar başarısız değil sadece sürekli kendi oyununda ısrar etmesi problem yaratıyor. Bu ligde son 3 sezonda 95 puan ortalamasıyla Guardiola bile oynayamazdı yani Okan Buruk inanılmaz iş yapıyor, Drogba ve Sneijder'li takıma Mancini geldi ligde deplasmanda maç kazanamadık, Keza Fener'in dünyaca ünlü Special One'ının da ligdeki hali ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt