- 31 Aralık 2015
- 12.917
- 8.138
- 1.488
190 yaşındaki imparator fatih terim hocamı Okan buruk'a tercih ederim. Siz söylemeden söyleyeyim evet arkadaş 13. Olduğumuz sezonu özledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim transfer yaptırılmaz. 4 senenin kaymağını 15 sene yemiştirO.B. için çok para harcatiliyor birde Terim harcasa diyenler herhalde 2. döneminde rahmetli Canaydın ile çok para harcadigini ya unuttu ya da yaşı yetmiyor diye bilmiyor, artık öyle bir hakkı kalmadı sevgili imparatorun.
Neyse konumuz o değil.
CL demişken hiç torbalara göz attınız mi bilmiyorum ama kimi alırsak alalım öyle ilk 24 bile çok çok zor olacak. Hele 2-3 top takıma karşı deplasman fikstürü çekersek hep yandık.
Sıfır stres vardı sadece Avrupa maçlarını beklerdik heyecan ile190 yaşındaki imparator fatih terim hocamı Okan buruk'a tercih ederim. Siz söylemeden söyleyeyim evet arkadaş 13. Olduğumuz sezonu özledim.
70 yaşındaki adamın kafa yapısı değişmez bu fani dünyadaFatih hocam ahbap çavuş ilişkilerini bıraktı mı
En son evlatlardan oğulcan çağlayanı transfer ettirmeye çalışıyodu arabistana
Ünal Aysal varken o kadronun hocası kimdi?Canaydın dönemi ile bu donem bir mi..effenbergi ve jalminhayi almadı.janckeri almadi.daha yazalım mi
Sıfır stres vardı sadece Avrupa maçlarını beklerdik heyecan ile
Ramsdale kiralik olarak gundemimizdeBugün fazla giremedim foruma Kepa ve Ramsdale olayı nedir arkadaslar
Ney?maç 3-1di akın akın geliyorduk 4-1 yada 5-1 uzuyordu.Macin uzatmaya gitme sansi yoktu rts
Ekli dosyayı görüntüle 291979
Bizimkiler bu hesabı yapar mı pekiHayatımda okuduğum en sıkma haber listesinde zirve bu olabilir.
Herifin bonservisini 8 milyona alma gibi bir imkanımız var. Sözleşmesi için 6 ay +ücretsiz 6 ay daha uzatma opsiyonumuz var.
Yani bu dakika milana 8 attığımız an herif bizim, oyuncu istemiyorkiden bağımsız olarak sözleşmeyi kabul etmiş zaten. Tam olarak tüm ipler bizim elimizde.
Morata gitmek istiyorsa ödediğimiz 9 milyonu getirip istediği yere gidebilir 8 milyona da bonservisini alır satarız kendisini istiyorsa. Doğal olarak moratayı isteyen 20 milyonu milana değil bize gelip bırakmalı.
Bazı sebeplerden dolayı gönül rahatlığıyla gelsin diyemiyorum70 yaşındaki adamın kafa yapısı değişmez bu fani dünyada
Ünal Aysal varken o kadronun hocası kimdi?
+ Erden Timur'la beraber bir yönetim kursalarFatih hoca başkan olsa ok ama artık hocalık işini yapmamalı