Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çocukları yatırıp terasda biraz telefona bakayım dedim X girdim ilk baktım gündem trump mrump iran israil savaşı, fatih altaylı hapse atılmış, gsden hatipe sallanmış, sercan hamzaoğlunu kucağa almış bizimkiler

sonra foruma girdim baktım okan buruk gitmiş ft gelmiş

hemen x geri gittim ulan ne kaçırdım diye baktım hiçbirşey yok

yani az kalsın sevinçden şampanya patlatacaktım

bu arada bundaki en büyük neden okan hocanın teknik direktörlük meziyetleri değil bence

okan hocayı avrupada bu kadar büyük imkana rağmen fatih hocadan geride bırakan şey tamamen mantalitesi ile alakalı

fatih hoca daha 96da bize gelmeden milli takımlarla yurtdışı başarıları kafaya koymuş ve bunu da 2022de ayrılana kadar hiç bırakmamış bir adamdı

bazen yapar bazen yapamazdı ama asla geri adım atmazdı

okanın ilk imzayı attığı açıklamadan 3. şampiyonluk sonrası gelecek sene hedefinden bahsederken kullandığı ifadelere kadar herşey zihninde hep yerelin avrupanın önünde olduğunu gösteriyor

hatta benim iki senedir gözlemlediğim o ki dursun özbek okan hocadan daha fazla avrupa odaklı düşünüyor ve açıklama yapıyor
Yanlış işte. Ne zaman 3 günde bir maç yapsak kaldıramıyoruz demeye başlıyor.

Bu arada Başaktaki pandemi sezonunda bence iyi bir Avrupa sezonu geçirmişti, üstüne şamp oldular yani yapılabilir.

Tabii sonraki sezon başarısız olunca çok maç yapıyoruza bağlamıştı yine, çok maç oynayınca yönetemiyor.

Yanlış işte. Ne zaman 3 günde bir maç yapsak kaldıramıyoruz demeye başlıyor.

Bu arada Başaktaki pandemi sezonunda bence iyi bir Avrupa sezonu geçirmişti, üstüne şamp oldular yani yapılabilir.

Tabii sonraki sezon başarısız olunca çok maç yapıyoruza bağlamıştı yine, çok maç oynayınca yönetemiyor.
Başaktaki pandemi sezonunda 69 puanla şampiyon olmuştu. Şimdi 90 bile kurtarmıyor.

Hakem destekli fb ile yarışırken aynı anda Avrupa'da ilerlemek:

okanın tek iyi yaptığı şey baskılı oyun
bunuda ftden aldı zaten
kodlarına işledi
türk liginin bugu bu hele ki kaliteli kadron varsa öttürüyorsun

bu zaten tüzüğümüze işlenmeli gs böyle oynar diye ligde

ama avrupada sökmez bu kardeşim sökmez

iyi antreman iyi taktik iyi futbolcularda gerek

iyi topçular var çoğu takıma nazaran
ama iyi taktik anlayışı ASLA yok
antremanlarda belli ki haftada 1 maç için yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt