Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.713
- 15.374
- 2.323
Tottenhamı komple alak Azizim , sende kurtul bizdePostecoglou harika olur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenhamı komple alak Azizim , sende kurtul bizdePostecoglou harika olur
FTOkan tüyerse kim gelmeli top 5i alalım ya da 10
Reis sen buranın son kalelerindendin, tüyme falan demeye başlamışsın hoca düşmanlığının amiral gemisi olmuş bu forum artık.Okan tüyerse kim gelmeli top 5i alalım ya da 10
Fatih Terim ilk fb maçında kötü oynamadı, 4-0 yenildiğimiz halde oynanan oyundan ümitliydi çoğu taraftar.avrupa konusunda hemfikirim seninle ama sırf avrupada istenilen sonuçları alamadı diye başarılarını gözardı edemeyiz.3 sene dir biribirinden rezil zirve bu yıldı her türlü kayrılmayla iteklenen ,göz göre desteklenen sadece fedarasyonla değil hakemlerle ve satılmış medyayla özellikle ERden Başkan gittikten sonra tek başına mücade etti Okan hoca ve bu ligte en büyük rakibini paçavraya çevirip şampiyn oldu.Şuan en çok şükrettiğim şeylerden biri Fatih Hoca ilk yılında ilk derbisinde hemde Ali Sami Yende febeden 4 gol yiyip 4 0 kaybetmiştik maçı eğer şuan ki sanal ortam o zaman bu kadar güçlü olsaydı ne 4 sene üst üste şampiyonluk kazanırdık ne de avrupa kupası
Lan aziz sen çok eski üyeymişsin ben seni niye hatırlamıyorumPostecoglou harika olur
Futbolculukta olmadı hocalıkta deneyeyim demiş bizimkiParma'nın yeni teknik direktörü 29 yaşındaymış, adı da Carlos Cuesta![]()
Bilemedin , ben buldum demek için Yiğit gokoglan Ömer Bayram Taylan gibi 2,3 yerli aldırırİlk icraatı besiktas sevdalısını tesislerden uzaklaştırmak olur.
Hayali bile yetti rts3 senelik aradan sonra umutla uykuya dalabileceğiz
Ne büyük nimet
sergen mi?Yerlinin en iyisi şu anda Okan olduğu için gitmesini istemem.
Giderse Sergen, Selçuk ve Arda'dan biri derim herhalde
Yabancı td asla gelmemeli tabii ki de.
Fatih hocayı sevmeyen bir Galatasaray lı olamaz.yani kişiliğini beğenmeyenler olabilir ama Galatasaray 'ın en büyük efsanelerinden biri. hatta başarı olarak en tepedeki efsane bence.Ulan çoğunuza sorsam en iyi başkan kim diye Ünal aysal dersinizFatih hocayı da zamanında sizin gibilere karşı böyle savunmuştuk da yedirdik adamın başını. Şimdi sıra da Okan buruk var. Onu da yiyecekler aynı şekilde…
Yada sadece beklere babasının parasıymış gibi 100 milyon Euro harcatır.Bilemedin , ben buldum demek için Yiğit gokoglan Ömer Bayram Taylan gibi 2,3 yerli aldırır
Başaktaki pandemi sezonunda 69 puanla şampiyon olmuştu. Şimdi 90 bile kurtarmıyor.
Hakem destekli fb ile yarışırken aynı anda Avrupa'da ilerlemek:
Felipe için de 3-4 milyon gibi para vermiştik. Sonra Almaguer, Xavier'ten tut o genç Rumenlere kadar giden para totalde 15 milyon dolar bonservis harcanmıştı.İkinci dönemde para harcandığı falan yok alayı beleş oyuncular alındı, asıl para harcanan sene Bülent Akınlara falan yüksek bons verilen dönemdi, sonrasında kimse kalmadı.
Lucescu şampiyonluğu da 1 senelik oyuncularla geldi yani bayağı boşaldı kadro o sezon.
Lukunku ile Cristian’a 1-2 vermek dışında kimseye para vermedik. Kiralıklar vardı bir de.
Çok oyuncu alındı sadece; alayı da kariyeri düşüşte adamlardı Balic gibi.
Üçüncüde de harcadığın paranın Avrupa’da karşılığını ilk Avrupa sezonunda verdi.
Fm de de Tottenham oynadığım için algıda seçicilik biraz varTottenhamı komple alak Azizim , sende kurtul bizde![]()