Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa vadede en iş yapacak isim. Fbnin başına geçmesini de hiç istemiyorum. İnş. Mou ile devam ederler.
Yaw şampiyon olduk diye sezon içinde yaşadıklarımız unutuluyor. Atılan postlarin %90 I TFF hakem PFDK Ali Koç mevcut düzende yabancı hoca nereye düştüğünü anlayana kadar GS seçime gider lige de havlu atariz

Saldığından başarısız olmuyoruz ki

Çetin yarıştan ötürü eksiklerimiz çoğalıyor 1 ay falan. Orda da Avrupa maçı denk gelirse patlıyoruz. Young Boys, Prag ve Az maçlarında ideal 11den 5 isim falan yoktu.

İtler biraz peşimizi bıraksa Avrupa'ya daha çok odaklanabilirdik.
Alkmaar’a bakılırsa öyle de Kiev maçında RFS maçında puan vermesen zaten o maçı yapmayacaktın.

Önceki Kopenhag maçına da tam çıktın Davinson’un sakat sakat oynaması dışında.

Alkmaar ve Prag maçları boktan zamanlara denk geldi o şanssızlık, onda da yönetim hatası var.

Kesin kazanma odaklı ya da kaybetmeme odaklı maçlarda knock out turlarında daha doğru oyunla oynaması lazım bam güme gerek yok.

Prime Fatih terim'in geri gelmesi mi yoksa ester,dua lipa ile 1 ay tatil mi ? Dürüst olalım.
Edit: kadın konuşmak yasak.

Bazen küçümseyeceksin, bazen hakaretde edeceksin, bazen tepkini çok ağır şekilde göstereceksin

burası Galatasaray

bir iki başarı gelince kendini Galatasaraydan üstün görme eğilimi oluşuyor bazı efsanelerimizde

full biat gsye zarar veriyor
ne yapsam haktır görüyorlar
taraftarı yok sayıp yaptım oldu diyorlar
kendi kariyerlerini gsnin önine koyuyorlar

bu td içinde geçerli başkan içinde yönetici içinde futbolcu içinde geçerli

toplu tepki boşuna oluşmuyor
taraftar bunu görüyor aslında iqsu biraz ortahalli olan her taraftar görüyor

bazısı korkaklığından tepki göstermiyor
"aman ağzımızın tadı bozulmasın"
"daha iyisimi gelecek sanki"
gibi takılıyorlar

bazısıda cesurca gsye verilen zararı yazıyor

ama dediğim gibi herkes görüyor

bu ft içinde geçerli okan içinde

kimse gsden büyük değil
bazen o egoyu indirmek gerek

Bu sene de 24-28 arası olacağız, ocak 20de falan bitecek Avrupa maceramız. Çok ekstrem adamlar alamazsak bu olur çok da bir şey diyemem ŞL işi çok zor, 8 puan üstünü toplamak vs

Fenerlilerin en çok istediği adam Sergen bu arada Mou giderse

Prime Fatih terim'in geri gelmesi mi yoksa ester,dua lipa ile 1 ay tatil mi ? Dürüst olalım.
1 ay mı

1 AY

Happy Oh Yeah GIF

Alkmaar’a bakılırsa öyle de Kiev maçında RFS maçında puan vermesen zaten o maçı yapmayacaktın.

Önceki Kopenhag maçına da tam çıktın Davinson’un sakat sakat oynaması dışında.

Alkmaar ve Prag maçları boktan zamanlara denk geldi o şanssızlık, onda da yönetim hatası var.

Kesin kazanma odaklı ya da kaybetmeme odaklı maçlarda knock out turlarında daha doğru oyunla oynaması lazım bam güme gerek yok.
Avrupa'da direkt 433 çıkması lazım bence

Sadece 19-20'deki Başak'la Avrupa'da ilerlediği ortam bizim ligde yok şu an. Onu demek istedim.

Millet Avrupa diye zırlıyor ama uefa'da yarı final yapıp ligi fbye kaptırsak ilk onlar okanı yiyecek. Ligin bu kadar küçümsenmesini anlamıyorum. Fb neler yapıyor 1 tane alabilmek için.

5. yıldızı taktık. 3 sene champ olamama işini kırdık. Bu sene Avrupa'ya biraz daha yüklenilebilir

Sokan hocam kalıp fenerin şampiyonluk hasretini 12 yıla çıkaracak, avrupa falan umrumda değil her sene şampiyon olmak istiyorum.

Hocam şlde ömer bayram,emre mor,belhandayla oynuyodu

Yokluk hep kendisine denk geldi hiç rahat çalışamadı 4.döneminde

Ozanı altyapıdan çıkardı kendi kendine transfer bütçesi oluşturdu dönemin hatibi o parayla eline cagneyi tutuşturdu onunla da ligi kazanmasını bildi

Ah be bazen çok mu acımasız davranıyoruz acaba şartları gözetmeden

Imparatorla hatipi dusunemiyorum bu arada 2.gun tesise almaz 1.haftada basin kanaliyla rezil falan ederdi muhtemelen :asd:

Terim'in avrupa karnesi:

96-97: Erken elendik ama rakip PSG idi. İlk maç unutulmaz.
97-98: ŞL'de sonuncu.
98-99: Çok iyi performans ama gruptan çıkamadık.
99-00: Şl'de üçüncü, Uefa kupası.
02-03: Brugge, Lokomotiv'li grupta sonuncu
03-04: ŞL'de üçüncü olduk, Uefa'dan hemen elendik.
12-13: ŞL Çeyrek Final
18-19: ŞL'de 4 puan alabildik, Uefa'da Benfica'ya dağıldık.
19-20: Şl'de sonuncu.
20-21: Uefa ön elemede elendik.
21-22: Şl ön elemede çok kötüydük. Uefa gruplardan lider çıktık.

Avrupa Fatihi hocamızın bile çok kötü Avrupa sezonları, 4 tane felaket ŞL performansı var mesela. Ama biz iyi olanlarıyla anıyoruz bugün. Okan Buruk Avrupa'da iyi diyemez kimse şu an ama şampiyonluk almaya devam ettikçe ileride anacağımız başarıları alır. Unutursun o zaman young boys old boys.

Bazen küçümseyeceksin, bazen hakaretde edeceksin, bazen tepkini çok ağır şekilde göstereceksin

burası Galatasaray

bir iki başarı gelince kendini Galatasaraydan üstün görme eğilimi oluşuyor bazı efsanelerimizde

full biat gaye zarar veriyor
ne yapsam haktır görüyorlar
taraftarı yok sayıp yaptım oldu diyorlar
kendi kariyerlerini gsnin önine koyuyorlat

bu td içinde geçerli başkan içinde yönetici içinde futbolcu içinde geçerli

toplu tepki boşuna oluşmuyor
taraftar bunu görüyor aslında iqsu biraz ortahalli olan her taraftar görüyor

bazısı korkaklığından tepki göstermiyor
"aman ağzımızın tadı bozulmasın"
"daha iyisimi gelecek sanki"
gibi takılıyorlar

bazısıda cesurca gsye verilen zararı yazıyor

ama dediğim gibi herkes görüyor

bu ft içinde geçerli okan içinde

kimse gsden büyük değil
bazen o egoyu indirmek gerek
Galatasaray’a hizmet edene iyi niyetle hizmet eden hiç kimseye hakaret edilmemeli ettirilmemeli de.. hizmet eden kötü niyetli değilse, en fahiş hatayı yapsa bile ve hata yapan fbli olsa bile hakareti haketmez. Eleştiri ise en değerli haktır, eleştirecez, amaç Galatasaray ve Galatasaray başarısı… ama galiz hakaretler küfürler kabul edilemez…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt