Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muradım sence Arda turan mı Okan buruk mu hangisi daha büyük besiktaslıdır.
Arda Turan Galatasaray'dan giderken bonservis kazandırmış 1 futbolcudur.Rakip Takımlardayken bile bizim kulübe 1 saygısızlığı olmadı.Ama Okan Galatasaray'ı Tt Arena'da hakemlerin desteği var tarzında 1 açıklaması vardı.Beşiktaş'a karşı hep övgüleri var..

Pandemi sezonu tam çaresizlikti o sene şamp olsa çok büyük iş olacaktı da olamadı.

Biz Eteboyla sezona girerken Fener son güne kadar 10 adam alıp son gün 3 adam daha açıklamıştı.

Biz devre arası yusuf daşşamıye'ye 2 m euro veremezken Fener İrfan, Mesut, Osayi, Szalai'ye 15 m euro gömmüştü falan

Günün sonunda o feneri deplasmanda yendik, geçtik ama zeminin bozulması bence bizi patlattı

Pandemi girmeseydi bence Çeyrek finalden ötesine bile gidebilirdi.
Lizbon'a karşı 3-1den dönüp 4-1 mi ne yendiler müthişti

Grupta da çok zor rakipleri vardı üstüne Kopenhag'ı da ilk maçta pandemi sırasında yendiler ama sonraki maç ağustosa kaldı herhalde öyle olunca dağıldılar

İmkansız 15 m dolar verilmesi. Mondragon’a 5 verildi zaten, otomatik transferdi o.

Felipeyi yarı dönemde gönderdik 3-4 verdik beleşe gitti gibi bir durum olamaz. O dönem tek olan şey çok adam almaktı.

Tjk kadrosu da bizden daha iyidi ki içerde dışarda tjk bizi yenmese biz şampiyon olacaktık zaten. 6-0lı sezon diye küçümseniyor da şampiyon olunacak puan da toplandı.

O sene hata şampiyon olan hocayı gönderen başkandı.

Çok para harcamak da Bülent Akına 7 Serkana 5 m dolar verebildiğin senedir.
Janckeri ve jalminhayi neden almadı canaydin onu da yaz abi,rivaldo neden gelmedi.burdakilerden nasıl oluyo da daha çok şey biliyorum,hojdonkla da ilgilenmisiz fbden önce.gazte küpürleri dolu

bu adam bizi bekliyor.

yani umarım öyledir

gereksiz boklanıyor burada, istediği maaş çok fazla o kısma katılırım ama kötü oyuncu değil yaw
Zaten 17-18 milyon Euro lari bizim ülkeden daha fazlasını Araplardan alabilir onun dışında Osimhene 12-13 milyon Euro vermiyor Avrupa devleri.Jonathan David çok bir oyuncu Osimhen beklentisi olduğu için kotuleniyor.

@Emir Sato Senin için kolpa buldum heis

kolpa değildir diye umuyoruz
Inwsch-Logo-800-wide-450-high.jpg

Janckeri ve jalminhayi neden almadı canaydin onu da yaz abi,rivaldo neden gelmedi.burdakilerden nasıl oluyo da daha çok şey biliyorum,hojdonkla da ilgilenmisiz fbden önce.gazte küpürleri dolu
Rivaldo, Jalminha, Jancker, Effenberg zaten para olsa biz alırdık o dönem.

2004-2008 arasında iki şampiyonluk almak tam anlamıyla mucize, Fenerin hep iki katı daha iyi kadroları vardı o dönem

Okan Buruk'u kovup Torrent'i getirmelik ortam var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt