Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre bizim ligin topcusuymus jancker ve bize gelmek istemis
Her transfer döneminde gazete de çıkardı bizle adı ama gazeteden başka takip edecegimiz yer olmadığı için insan acaba gelir mi diye inanirdik.Bugun bu kolpalari Twitter den yazanlar aslında yıllar önce bu haberleri gazeteye basanlar ve onların yetiştirdikleri ama sorsan hepsi duayen gazeteci.

Yabancı basında çıkan hiç bi haber boşuna değil ve son günler arttı.

Kaleci sıralaması

1.lunin(real bırakmaz gibi)
2.alisson(reddetti)
3. Ter stegen(hala ikna olmadi)
4.ramsdale(ilgiliyiz ve ayrilacak)

İlkay-dünya kulüpler kupasi bitsin diye bekleniyo
Çalhanoglu-kulubu indirim yapmali

yd ile ft ikilisinin gülerek verdiği poz hayatımın şokudur

nasıl tarif etsem, ihanet... sanki eşimi başkasıyla basmışım gibiydi gördüğümde

Yanıbaşımızda Uğurcan var, ben bizde efsane olacağını düşünüyorum. Çözün Uğurcan'ı sağ bek, 10 noya odaklanın artık

FTyi geri dönüp şamp yapana kadar affetmedim ama o dönem Aysal'ı çok seviyordum

Sonradan bakınca farkettiğim kadarıyla hocanın bir ağzına sıçmadığı kalmış bir de yönetimi dağıtıp kurduğu yönetim bayağı leşti

Daha kötüsü Demirören'e kötü dedik, ondan sonra Demirören'den daha iyi başkan bence gelmedi, gelenlerin alayı fenerin uydusu gibi davrandı.
30tlilik katil uyeligi bile zül gelirken millete GS için bir taşı yerinden kaldırıp başka yere koyanlara minnet duymak lazim. Pandemiden sonra nefreti azalttım hayatımda sonsuza kadar yaşamayacagiz gerek yok.

Eren Elmalıya ne deniliyorsa Uğurcan’a da aynıları deniliyor.

Uğurcan büyük takım kalecisi olabilir mi net konuşamam o kadar yüksek bonservis de vermem ama kötü kaleci veya Günay’dan kötü demek komik.

Günay 10 maç üst üste kaleye geçse ne vereceğini nerden biliyorsunuz da bu varsayım var, elde done yok.

En çokta şu ugurcan gelecek diye korkuyorum. Günay oynasın daha iyi

ts kaptanı ve efsanesi diyebileceğimiz bir figürün fenere gitmek istediği gibi bir kolpa sıkıldı ve hemen kabul gördü. bu zehri kimin yaydığını da bulamadım yasaklı mikrop herhalde

Uğurcan çok iyi kaleciydi ama bence düşüşte artık.

trabzonda ne var bilmiyorum ama uzun süre orada kalan kaleciler düşüşe geçiyor gibi.

Uğurcan 4 sezon önce ayrılmalıydı

Bu arada şu an Montella bıraksa Okan'ı da MTye isteseler, Galatasaray'ın başında da kalacaksın deseler, % 90 kabul eder.

MT hocası olmayı o insanlar sizin gibi basit görmüyorlar.
O dönem Demirören Federasyonu Galatasaray'ın önünü kesmek adına bugün Hacıosmanoğlu Federasyonun yaptıklarının 10 katını yapıyordu. (Şikeyi aklama, yabancı sayısını düşürme vs.)
Devamında Terim'im kendisine de yaptı.(Terim'le devam ediyoruz deyip yüzüne arkadan tekmeyi attı.)
Hoca adına biz üzüldük, utandık ama bugün için duygusallığa gerek yok. Bir yanda son 3 sezonu 1. bitirmiş bir hoca görevde iken diğer yandan sırasıyla 6,2,13. yapıp hadi geri gel demek asıl saygısızlık. Son senelerde Avrupa sıralamasını da vermişler arkadaşlar., orada felaket.
Ezcümle, illaki Terim istiyorsanız alın size yeni Terim, keza ilk 3 seneleri benzer istatistikler ile devam ediyor. Zamanında şampiyon Lucescu'nun gönderilip Fenerbahçe hegomanyası kurulmasına neden olan anlayış hortlamış gibi hissettim, hiç akıllanmayacak bizim taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt