Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çokta şu ugurcan gelecek diye korkuyorum. Günay oynasın daha iyi
Muslerayi geçtim ciddi anlamda Günay katkısı veremeyeceğini düşünüyorum.Trabzonspor da başarılı olmak farklı Galatasaray da başarılı olmak farklı.Kale bizim en önemli mevkimiz hatta şuan için Osimhen kadar önemli.Ugurcani istediğimizi de düşünmüyorum.

Arda Turan Galatasaray'dan giderken bonservis kazandırmış 1 futbolcudur.Rakip Takımlardayken bile bizim kulübe 1 saygısızlığı olmadı.Ama Okan Galatasaray'ı Tt Arena'da hakemlerin desteği var tarzında 1 açıklaması vardı.Beşiktaş'a karşı hep övgüleri var..
Sevmiyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim. 😍

ts kaptanı ve efsanesi diyebileceğimiz bir figürün fenere gitmek istediği gibi bir kolpa sıkıldı ve hemen kabul gördü. bu zehri kimin yaydığını da bulamadım yasaklı mikrop herhalde
Fener kimi alacak kaleye acaba. Uğurcan oraya giderse iyi. Trabzon kavgaları güzel olur

bülent timurlenk 15 temmuzda osimhenin 75 m euro serbest kalma bedeli kalkıyor demiş doğru mudur bu bilgi yalan söyleyecek birisi değil

Dursun Okan'a önce eleman üstüne de o topçuyu da alırım oynatacak hocayı da alırım desin de bir önce, diğerine sonra bakarız.
İşte o dönem buralarda herkes Ünalcı olmuştu. Sniejder içşn hoca yı teneke bağlayıp gönderecek adamlar vardı. Neyse ki o zamanda terimsporlu olarak bizi aşağılamaya çalışanlar şimdi de okansaraylı ilan ettiler.

Tek derdim zaten gelenin gideni arattığını yaşamış olmak. Okan’a teneke bağlayıp göndermek isteyenlerin yeni gelecek herhangi birisi ile olası yaşanacaklar sonrası bir sonraki durağa kadar pişman olacaklarının farkında olmadan hareket etmelerine tepkimiz. Yoksa bana ne Okan babamın oğlu mu? 3. Lükler, 5. Likler le bir kaç sezon geçirir sonra arada bir şampiyonluk gelir. Sonra da o şampiyonluğu getiren hocaya sallar onu göndeririz.
Şampiyon olmuş luce yi Avrupa da başarılı olmasına rağmen ligde 2. Oldu diye göndermedik mi? O yüzden söylüyorum ligde şampiyon olmadıktan sonra Avrupa başarısına falan kimse bakmaz. Baksa terim gönderilmezdi.

O dönem Demirören Federasyonu Galatasaray'ın önünü kesmek adına bugün Hacıosmanoğlu Federasyonun yaptıklarının 10 katını yapıyordu. (Şikeyi aklama, yabancı sayısını düşürme vs.)
Devamında Terim'im kendisine de yaptı.(Terim'le devam ediyoruz deyip yüzüne arkadan tekmeyi attı.)
Hoca adına biz üzüldük, utandık ama bugün için duygusallığa gerek yok. Bir yanda son 3 sezonu 1. bitirmiş bir hoca görevde iken diğer yandan sırasıyla 6,2,13. yapıp hadi geri gel demek asıl saygısızlık. Son senelerde Avrupa sıralamasını da vermişler arkadaşlar., orada felaket.
Ezcümle, illaki Terim istiyorsanız alın size yeni Terim, keza ilk 3 seneleri benzer istatistikler ile devam ediyor. Zamanında şampiyon Lucescu'nun gönderilip Fenerbahçe hegomanyası kurulmasına neden olan anlayış hortlamış gibi hissettim, hiç akıllanmayacak bizim taraftar.
Ne anlatıyorsun sen ya

Kim Terim istiyor nerde Terim gelsin yazmışım, okuduğunu anlamıyorsun bir de uzun uzun yazmışsın

Biz de yaşadık o dönemleri, Demirören dönemi Hacıosman döneminin yanında solda sıfır kalır

Bir de akıllanmayacak falan yazmış okuduğunu anlamayı öğren önce.

Uğurcan çok iyi kaleciydi ama bence düşüşte artık.

trabzonda ne var bilmiyorum ama uzun süre orada kalan kaleciler düşüşe geçiyor gibi.

Uğurcan 4 sezon önce ayrılmalıydı
son 5 sezonda kotu oldugu sadece gecen sezon var. son 5 sezonun geneline bakarsak muslera'dan sonra ligin ikinci iyi kalecisidir. niye dususte olsun?

Trabzonspor da başarılı olmak farklı Galatasaray da başarılı olmak farklı.

bence bizde başarılı olmak daha kolay. avni aker'e çıkarken ayağı geri geri gidenler muhtemelen bizde koşarak sahaya çıkar.

hedefsiz bir takımda oynamanın ne kadar korkunç bir performansa sebep olduğunu da unutmayın. kötü sezonlarımızda muslera telefondan twitter okuyor gibi takılıyordu bazen kalede.

Her transfer döneminde gazete de çıkardı bizle adı ama gazeteden başka takip edecegimiz yer olmadığı için insan acaba gelir mi diye inanirdik.Bugun bu kolpalari Twitter den yazanlar aslında yıllar önce bu haberleri gazeteye basanlar ve onların yetiştirdikleri ama sorsan hepsi duayen gazeteci.
Orta yaslarda olduğu için mümkündü1000037432.webp

1000037430-webp.291992

Ekli dosyalar

• 1000037430.webp
    1000037430.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 123
Melihle sergen konuyu yine aşureye çevirmiş

Olm siz yazmayın okuyun sadece

bülent timurlenk 15 temmuzda osimhenin 75 m euro serbest kalma bedeli kalkıyor demiş doğru mudur bu bilgi yalan söyleyecek birisi değil

Birsey degismez bence. Suan bile sanki Araplar haric o bonservisi ödeyecek takim yok ortada. O tarihden sonra bile 75e hemen satarlar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt