Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.275
- 58.758
- 4.758
Recep gs'lileri sevmez genel olarakİki efsane Galatasaraylının dostluğundan, mutluluğundan neden rahatsız oldun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep gs'lileri sevmez genel olarakİki efsane Galatasaraylının dostluğundan, mutluluğundan neden rahatsız oldun
Bir sürü arkadaş bugün gelsin, özledim vs. yazmış. O minvalde seni alıntılayarak senin üzerinden forumun geneli için yazdım. Anlayan anlamıştır herhalde.Kim Terim istiyor nerde Terim gelsin yazmışım, okuduğunu anlamıyorsun bir de uzun uzun yazmışsın
Jelert gidiyorBence bu sene artık sağ beke para vermeyelim Sallai&Jelert&Kaan yeter ama frankowski acil gönderilmesi lazım
Nasıl gidiyor kim 9 verecekJelert gidiyor
Bjklileri seviyor galibaRecep gs'lileri sevmez genel olarak
Eurovisyondaki şikelerden kafanı kaldiramiyon ki adamı göresin hocamSen ne zaman geldin yaw hoş geldin
![]()
Gs taraftarıyla takışan kişileri seviyor.Bjklileri seviyor galiba
wolsburg deniliyor.Nasıl gidiyor kim 9 verecek
Hiç biri sağ bek etmiyor ayrıca Jelert satılıyorBence bu sene artık sağ beke para vermeyelim Sallai&Jelert&Kaan yeter ama frankowski acil gönderilmesi lazım
Kerem akturkoglu fenerliymis ondann mi seviyordu onu. Burakta besiktasliydi onuda çok seviyorduRecep gs'lileri sevmez genel olarak
Kiralayacağımıza oynatalım ya adamı. oynatmadık ki et mi balık mı anlayalım. 1 sene önce CL'de baya baya oynayan adam bizde çöp oldu..wolsburg deniliyor.
kiralanacak heralde. 7-8 verilecek diyenler de var, inanmadım.
Sağ bek çok önemli değil iyi bir 10 no + santrafor + kaleci yeter. 3 sene solbeksiz oynadık ne oldu. Sağ bek alınacaksa da güney amerikalı genç ve ucuz bir adam alınmasından yanayım.Hiç biri sağ bek etmiyor ayrıca Jelert satılıyor
Sen bizim furkani gör asıl,kampa da çağırildiBu kenan Allah nazardan saklasın çok acayip paralara ing isp ya gider gibi duruyor..
Medyayı ele geçirmiş malum takım lobisi arda yalamaktan kenan'ı konuşmaya sıra gelmiyorBu kenan Allah nazardan saklasın çok acayip paralara ing isp ya gider gibi duruyor..
Sen bizim furkani gör asıl,kampa da çağırildi
Bonservisiyle de gidebilir ben tahminde bulundum bizimkilerin satış kabiliyetinin olmadığını düşünüp. Kesin olan gideceği. Ben umudu kestim olmaz ondan. Kuzeylilerden de soğudum açıkçası. Nelsson'u çok severdim, ayrılışı dokundu.Kiralayacağımıza oynatalım ya adamı. oynatmadık ki et mi balık mı anlayalım. 1 sene önce CL'de baya baya oynayan adam bizde çöp oldu..