Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günay övgüleri günay'ın arka arkaya 11 başlayacağı 3-4. maç civarı bitip tersine döner.
yönetim ve teknik ekip sosyal medya gazına gelmemeli.

Sen ne zaman geldin yaw hoş geldin
Crocodile Dundee Hello GIF by Laff
Eurovisyondaki şikelerden kafanı kaldiramiyon ki adamı göresin hocam

Imparator Fatih Terim bu kulubun yasayan en büyük efsanesi bu konu tartismaya kapali

Bizde calistigi son sezonlarin da ayak tenisi,komisyon transferi,gemi’yi liman’a yanastiracagiz,ocagi bekleyin,temmuz’u bekleyin,sneijder’i istemedigi icin tutmuyor sol kanat oynatiyor küstürmek icin,hagi ve popescu dan dolayi rumenleri topladi gibi asagilayici ve kücük düsürücü ifadeler kullanan insanlarin simdi bunlari hic ifade etmemisler gibi davranmalari günümüz sosyal medya’nin nasil bir cukur oldugunun kaniti aslinda

Okan buruk da takim dan ayrildiginda aynisini yasayacaktir

Arda turan ve okan burugun ortak özelliği ne sizce?ikisinin de yükseleninin beşiktaş olmasi bence

Kiralayacağımıza oynatalım ya adamı. oynatmadık ki et mi balık mı anlayalım. 1 sene önce CL'de baya baya oynayan adam bizde çöp oldu..
Bonservisiyle de gidebilir ben tahminde bulundum bizimkilerin satış kabiliyetinin olmadığını düşünüp. Kesin olan gideceği. Ben umudu kestim olmaz ondan. Kuzeylilerden de soğudum açıkçası. Nelsson'u çok severdim, ayrılışı dokundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt