- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
allah ıslah etsinKerem akturkoglu fenerliymis ondann mi seviyordu onu. Burakta besiktasliydi onuda çok seviyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah ıslah etsinKerem akturkoglu fenerliymis ondann mi seviyordu onu. Burakta besiktasliydi onuda çok seviyordu
astral seyehata mıİş başa düştü,bu saruhan gece 12 dedi mi yatağa giriyor,ben pusudayim.haber çıkması lazim
Furkan koçak,berat lus,ada yuzgec,ege araç ve ogulcan yançel asla degilSende hep öyle diyorsun bi bk olduğu yok yav![]()
Haber cikacak diye uumuyorumastral seyehata mı
25ini bekleHaber cikacak diye uumuyorum
O tarih ve sonrası tamam ama öncesinde ucundan biseyler gormeliyiz25ini bekle
Bir tek Sergen kandırıyor sizi senelerdir, sanırsın La Masia
Merak ettim videosuna baktım tanımıyordum bana biraz rabiot sol ayağı gibi geldi iyi çocuk belliki. ( klasik video yorumlamasıdır)Sen bizim furkani gör asıl,kampa da çağırildi
ucundan bişeyler gosterecekler sana 25inde bisey olmazsaO tarih ve sonrası tamam ama öncesinde ucundan biseyler gormeliyiz
Hangi video izledin bilmiyorum ama enfes bi yetenek,gol krali oldu bu sene.10 numara mevkisi yaşı 17Merak ettim videosuna baktım tanımıyordum bana biraz rabiot sol ayağı gibi geldi iyi çocuk belliki. ( klasik video yorumlamasıdır)
Sende goreceksin muhtemelenucundan bişeyler gosterecekler sana 25inde bisey olmazsa
görmedıgımız şey degilSende goreceksin muhtemelen
Hangi video izledin bilmiyorum ama enfes bi yetenek,gol krali oldu bu sene.10 numara mevkisi yaşı 17
Gitmesini isteyen çok insan var. Sadece eleştiri değil. Buraya gelecek hiçbir hoca cl şampiyonluğu alacağım diye gelmez (yabancı olarak) ben konferans falan alacağım diyorsa da lig şampiyonluğu belli olmaz diyen birisidir.Her eleştiriyi neden “gönder”ilmek olarak değerlendiriyorsunuz ki? Mesela Okan hocayı (geçmişinden dolayı) sevmem, ama Galatasaray’a hizmet ediyor şuan. Çok hataları da var, ancak bu hatalar kötü niyetli değil. Bu sezon haksızlığa da uğradı tff tarafından ve yönetim gereği gibi arkasında durmadı. Şampiyon oldu ve bu yüzden bu dönem kalmayı hak ediyor, aksi taktirde istifa etmesi, etmezse ettirilmesi gerekirdi.. ancak bu yıl da kalsın derken eksiklerini de söyleyecez eleştirecez de.. ancak Avrupa’da başarılı olamazsa bu yıl, Galatasaray’ın önünü açması gerek, şampiyon dahi olsa.. bence Galatasaray’ın teknik ekibi de dahil kendisi yeterli değil, ama geçen yıl ki TFFye karşı başarısı bu yıl kalmalı.. hayali Avrupa’da kupa olmayan hiçbir hocayı da Galatasaray’a hoca olarak yakıştırmam. Fbden ve İsmail kartaldan farkınız kalmaz.