Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş başa düştü,bu saruhan gece 12 dedi mi yatağa giriyor,ben pusudayim.haber çıkması lazim

Pachuca da ya 3 gol attı diye yıldız mı oldu kenan

Osimhen son güne kadar PL'yi kovalayacak gibi. Bizim önümüze bakıyor olmamız lazım. En azından Osimhen'in cevabını beklemeden listedeki oyuncularla iletişim kurulmuş olmalı.

Her eleştiriyi neden “gönder”ilmek olarak değerlendiriyorsunuz ki? Mesela Okan hocayı (geçmişinden dolayı) sevmem, ama Galatasaray’a hizmet ediyor şuan. Çok hataları da var, ancak bu hatalar kötü niyetli değil. Bu sezon haksızlığa da uğradı tff tarafından ve yönetim gereği gibi arkasında durmadı. Şampiyon oldu ve bu yüzden bu dönem kalmayı hak ediyor, aksi taktirde istifa etmesi, etmezse ettirilmesi gerekirdi.. ancak bu yıl da kalsın derken eksiklerini de söyleyecez eleştirecez de.. ancak Avrupa’da başarılı olamazsa bu yıl, Galatasaray’ın önünü açması gerek, şampiyon dahi olsa.. bence Galatasaray’ın teknik ekibi de dahil kendisi yeterli değil, ama geçen yıl ki TFFye karşı başarısı bu yıl kalmalı.. hayali Avrupa’da kupa olmayan hiçbir hocayı da Galatasaray’a hoca olarak yakıştırmam. Fbden ve İsmail kartaldan farkınız kalmaz.
Gitmesini isteyen çok insan var. Sadece eleştiri değil. Buraya gelecek hiçbir hoca cl şampiyonluğu alacağım diye gelmez (yabancı olarak) ben konferans falan alacağım diyorsa da lig şampiyonluğu belli olmaz diyen birisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt