Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.275
- 58.757
- 4.758
Tek yaptığı şey hain üretmek malesef altyapınınBir tek Sergen kandırıyor sizi senelerdir, sanırsın La Masia![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek yaptığı şey hain üretmek malesef altyapınınBir tek Sergen kandırıyor sizi senelerdir, sanırsın La Masia![]()
Gsden para alan kimse gercek gsli degildir
gercek gsli taraftardır
Oynadın da ne oldu? Yerel lig dışında ne başarı elde ettin? Avrupa’da rezil olduk. Lig şampiyonluğu yeterse; bir içardi veya Osimhen yeterli.. ama hiçbir Galatasaraylı lig şampiyonluğu ile yetinmez, lig şampiyonluğu sadece araçtır, amaç Avrupa…Sağ bek çok önemli değil iyi bir 10 no + santrafor + kaleci yeter. 3 sene solbeksiz oynadık ne oldu. Sağ bek alınacaksa da güney amerikalı genç ve ucuz bir adam alınmasından yanayım.
zorla yapıyoruz mobinglere ragmen direniyoruzForumda süper mod maaşları ne kadar?
Millet 17 yaşında as takimda Show yapıyor. Bizdekiler alt yapıda Show yapiyorHangi video izledin bilmiyorum ama enfes bi yetenek,gol krali oldu bu sene.10 numara mevkisi yaşı 17
zorla yapıyoruz mobinglere ragmen direniyoruz
Ya sen ne tatlı bi herif oldun çıktın oyle,yine mi baba oldun yoksa abiBir tek Sergen kandırıyor sizi senelerdir, sanırsın La Masia![]()
Ada Yüzgeç, Ege Araç mı?Furkan koçak,berat lus,ada yuzgec,ege araç ve ogulcan yançel asla degil
Yönetim :Acaba 2 genç yabancıyla ilgili bir çalışmaları var midir yoksa menajerlerin önerilerini mi bekliyorlardir
Galatasaray felsefesini ve dinamiklerini bilen biri olmalı hoca, kabul ediyorum. Bu Fatih hocada üst seviyedeydi, hayal ediyordu.. en üç noktayı.. yani ŞL şampiyonluğunu.. başka var mı, var olduğunu düşünüyorum. Ancak Okan hocada bunu görmüyorum ne yazık ki..Gitmesini isteyen çok insan var. Sadece eleştiri değil. Buraya gelecek hiçbir hoca cl şampiyonluğu alacağım diye gelmez (yabancı olarak) ben konferans falan alacağım diyorsa da lig şampiyonluğu belli olmaz diyen birisidir.
Yok 2 tane yeter bana, biraz da sizler Dünya nüfusunu çoğaltınYa sen ne tatlı bi herif oldun çıktın oyle,yine mi baba oldun yoksa abi
kesat beForumda süper mod maaşları ne kadar?
sergenın cogalması mı benim cogalmam mı senı mutlu ederYok 2 tane yeter bana, biraz da sizler Dünya nüfusunu çoğaltın
Geçen sene milli takima ege kupasını aldırdı ve turnuvanın oyuncusu secildi.yani öyle kofftiden biri degilMillet 17 yaşında as takimda Show yapıyor. Bizdekiler alt yapıda Show yapiyor
Bence yolda biri,haberin yok gorursunYok 2 tane yeter bana, biraz da sizler Dünya nüfusunu çoğaltın
Bu kenan Allah nazardan saklasın çok acayip paralara ing isp ya gider gibi duruyor..