Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek çok önemli değil iyi bir 10 no + santrafor + kaleci yeter. 3 sene solbeksiz oynadık ne oldu. Sağ bek alınacaksa da güney amerikalı genç ve ucuz bir adam alınmasından yanayım.
Oynadın da ne oldu? Yerel lig dışında ne başarı elde ettin? Avrupa’da rezil olduk. Lig şampiyonluğu yeterse; bir içardi veya Osimhen yeterli.. ama hiçbir Galatasaraylı lig şampiyonluğu ile yetinmez, lig şampiyonluğu sadece araçtır, amaç Avrupa…

Son düzenleme:
Acaba 2 genç yabancıyla ilgili bir çalışmaları var midir yoksa menajerlerin önerilerini mi bekliyorlardir

Gitmesini isteyen çok insan var. Sadece eleştiri değil. Buraya gelecek hiçbir hoca cl şampiyonluğu alacağım diye gelmez (yabancı olarak) ben konferans falan alacağım diyorsa da lig şampiyonluğu belli olmaz diyen birisidir.
Galatasaray felsefesini ve dinamiklerini bilen biri olmalı hoca, kabul ediyorum. Bu Fatih hocada üst seviyedeydi, hayal ediyordu.. en üç noktayı.. yani ŞL şampiyonluğunu.. başka var mı, var olduğunu düşünüyorum. Ancak Okan hocada bunu görmüyorum ne yazık ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt