Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkay ve hakan ikisi de gelsin beyler bu topçuların adı türkçe diye ne kadar büyük oldukları göz ardı ediliyor

Pepin açıklamaları şu minvalde… kadromuz çok kalabalık ama kesinlikle ilkay kadromun parçalarından biri…

valla ilkay da hakan da bize herkesin beklediğinin de altında maliyete gelebilir

ama galatasaray taraftarı bu oyuncuları gelmeleri için motive etmek yerine futboldan bihaber adamların peşine takılıp sosyal medyada orda burda bokluyor

İlkay konusunda halen olumlu değilim maaşı 3-4 milyon bandında olacaksa gelsin yoksa kalsın hakanda maksimum 5

İlkay burada da katkı verir ama cityde gösterdiği performans yanıltıcı olur bence guardiola oynattığı oyunda orta saha oyuncularını ön plana çıkarıyor bizim takımda tam aksine orta sahanın amacı oyun kurmaktan ziyade presle top alıp rakip atağa başlamadan hazırlıksız yakalamak üzere kurulu ha katkı verir mi verir elbettte

İlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.

İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.

İlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.

İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.

renktaş tam anlayamadım yav pozisyonunu :)

Hakan bonservisi makul olursa maaşda makul olursa iş yapar da İlkay konusunda ben emin değilim guardiola orta sahaları forvet gibi kullanıyor sürekli ceza sahası içine sokuyor İlkay burada o işi yapamaz ama hakanı alıp 6 ya koyup lemina tor ikilisini 8 e atarsak rakipleri ciddi anlamda boğarız adım attırmayız

İlkay burada da katkı verir ama cityde gösterdiği performans yanıltıcı olur bence guardiola oynattığı oyunda orta saha oyuncularını ön plana çıkarıyor bizim takımda tam aksine orta sahanın amacı oyun kurmaktan ziyade presle top alıp rakip atağa başlamadan hazırlıksız yakalamak üzere kurulu ha katkı verir mi verir elbettte
Böyle bir orta saha tanımı olamaz, Avrupa'da da asla başarılı olamazsın bu yaklaşımla.

Derdin presse git 3 tane koşan siyahi koy kafi.

Dünyanın en büyük yalanı

GS bir kere bile küme düşmeye yaklaşmadı o sezon

Sezonu aslında fena açmadık Avrupa takvimi dolayısıyla puan kayıpları yaşadık

Sistematik olarak doğrandık ve içerideki FB maçında nihayet dağıldı takım

O noktadan sonra bile gerek Avrupa'daki maçlar, gerek kupadan komik şekilde elenmek, gerek de
ligde motivasyon düşüklüğü sonrası leğen olma süreçlerinde takım ilk devrenin sonunda Ocak ayında dördüncü sıradaki FB'nin 5 puan gerisinde Avrupa'ya tekrar katılmayı kovalıyordu

Bir şekilde stabilize olunsaydı ligi kupayı salmanın rahatlığı ve birkaç doğru eklemeyle Avrupa'da final yolu görünüyordu aslında

Her neyse sonu iyi olmadı hoca da sezon sebebiyle eleştirileri hak ediyor ama süreçteki tek suçlu olmadığı gibi küme düşme olasılığı zaten asla akıllara bile gelmedi FT takımın başındayken

He düşmanlarının gelmiştir orası ayrı

Kerem o sezon 10 gol 5 asist yapmıştı bi ara küme düşme hattıyla aradaki fark çok azalmıştı araştırabilirsin kerem olmasa o sezon tarihin en büyük rezilliği olabilirdi

Bu arada Galatasaray şahıslara bağlı bir kulüp değildir siz terimsporlu olabilirsiniz ama biz Galatasaraylıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt