- 31 Ağustos 2021
- 53.776
- 39.211
- 2.228
Emre B Mallorca hissiyatiyaratti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almazsak ilkay a yaşlı diyenler niye almadınız diye yangın yapacak…olur mu ya İlkay yaşlı, topçu değil
Üstat sövüp sildin mi alinti bildirimi gelmiş
İlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.
İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.
Hakan bonservisi makul olursa maaşda makul olursa iş yapar da İlkay konusunda ben emin değilim guardiola orta sahaları forvet gibi kullanıyor sürekli ceza sahası içine sokuyor İlkay burada o işi yapamaz ama hakanı alıp 6 ya koyup lemina tor ikilisini 8 e atarsak rakipleri ciddi anlamda boğarız adım attırmayızİlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.
İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.
Böyle bir orta saha tanımı olamaz, Avrupa'da da asla başarılı olamazsın bu yaklaşımla.İlkay burada da katkı verir ama cityde gösterdiği performans yanıltıcı olur bence guardiola oynattığı oyunda orta saha oyuncularını ön plana çıkarıyor bizim takımda tam aksine orta sahanın amacı oyun kurmaktan ziyade presle top alıp rakip atağa başlamadan hazırlıksız yakalamak üzere kurulu ha katkı verir mi verir elbettte
Avatarı değiş. Gördüğüm gibi tayyare motorları start alıyor.Üstat sövüp sildin mi alinti bildirimi gelmiş
Dünyanın en büyük yalanı
GS bir kere bile küme düşmeye yaklaşmadı o sezon
Sezonu aslında fena açmadık Avrupa takvimi dolayısıyla puan kayıpları yaşadık
Sistematik olarak doğrandık ve içerideki FB maçında nihayet dağıldı takım
O noktadan sonra bile gerek Avrupa'daki maçlar, gerek kupadan komik şekilde elenmek, gerek de
ligde motivasyon düşüklüğü sonrası leğen olma süreçlerinde takım ilk devrenin sonunda Ocak ayında dördüncü sıradaki FB'nin 5 puan gerisinde Avrupa'ya tekrar katılmayı kovalıyordu
Bir şekilde stabilize olunsaydı ligi kupayı salmanın rahatlığı ve birkaç doğru eklemeyle Avrupa'da final yolu görünüyordu aslında
Her neyse sonu iyi olmadı hoca da sezon sebebiyle eleştirileri hak ediyor ama süreçteki tek suçlu olmadığı gibi küme düşme olasılığı zaten asla akıllara bile gelmedi FT takımın başındayken
He düşmanlarının gelmiştir orası ayrı
Barusso gibi üç adam lazım bize.Böyle bir orta saha tanımı olamaz, Avrupa'da da asla başarılı olamazsın bu yaklaşımla.
Derdin presse git 3 tane koşan siyahi koy kafi.