Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir orta saha tanımı olamaz, Avrupa'da da asla başarılı olamazsın bu yaklaşımla.

Derdin presse git 3 tane koşan siyahi koy kafi.
Abi ligdede avrupada bunu yaptık farklı bişey yapmadık Okan buruk takımı böyle oynatıyor İlkay sara yerine önde oynar sara yedeğe geçer bu olur en fazla

Abi ligdede avrupada bunu yaptık farklı bişey yapmadık Okan buruk takımı böyle oynatıyor İlkay sara yerine önde oynar sara yedeğe geçer bu olur en fazla
Topu iyi kullanmak bizim gibi bir takım için ihtiyaç değil "must"

Sara sırf o işleri iyi yapamadığı için en çok sırıtan oyuncuydu Leminalı üçlü düzende.

Topu iyi kullanmak zorundasın kısacası, asıl sürekli pres yapmak boş iş, doğru konumlanmayla alan daraltıp pas arası yapmak asıl marifet.

Lemina gelene kadar senin orta saha hattın top çalamıyordu, pres yapsa kaç yazar.

renktaş tam anlayamadım yav pozisyonunu :)
- Abi İlkay'la Hakan'ın burada neredeyse futbolcu olmadığını iddia edenler oldu. Bunun üzerine bir şey söylememe gerek yok herhalde.
- Lemina'yla ilgili ortada hiçbir şey yokken, adamı 7 milyona gönderdiler, üzerine hiçbir haber kırıntısı bile yokken De Paul'ü 30 milyona transfer edip 8 milyon yıllık bağladılar.
- Bir tane uydurma haberle Okan Hoca gitti, yerine Fatih Hoca geldi. 20 sayfa ikisi karşılaştırıldı.
- Hatta 2013'teki Real Madrid maçına dönüldü, ikili averaj sistemi karıştırıldı (bu olabilir hadi kafa karışmıştır). Real Madrid sonraki turda Dortmund'dan bir maçta 4 yemesine ve başında Mourinho malı olduğunun bilinmesine rağmen olduğundan daha üstün ilan edildi (bize karşı çok üstündü tabii ama abartıldığı kadar uçup kaçmıyordu, yani Okan'ı ezmek için böyle bir argümana sarılınır mı?)

Abi benim pozisyonum akıl, mantık başka bir şey değil.

Hakan bonservisi makul olursa maaşda makul olursa iş yapar da İlkay konusunda ben emin değilim guardiola orta sahaları forvet gibi kullanıyor sürekli ceza sahası içine sokuyor İlkay burada o işi yapamaz ama hakanı alıp 6 ya koyup lemina tor ikilisini 8 e atarsak rakipleri ciddi anlamda boğarız adım attırmayız
Bu da olabilir, hoca Hakan'ı orada düşünüyor olabilir ama bana biraz daha hücum yönünü kullanır gibi geliyor. Lemina 6 oynarken bu kadar etkiliyken 8'e çekmek biraz zorlama durabilir.

İlkay burada neden yapamasın ki aynı ya da benzer bir işi? Teknik taktik olarak uyumsuzluklar mutlaka olabilir de bu adamların kalitesi bu kadar ortadayken maliyet mevzuları dışında ben bu karamsarlığı çözemiyorum.

İlkay bizim hücum için çok önemli bir oyuncu olur. Takimiin beyni olur. Hemen gelmeli 2 sene iş yapar. Kendisini Ekonomik kullanırız

pep hala ilkay diyor,musabakadan sonra methiyeler düzmüs

o herif ilkay ı bırakmaz

hakan da olmaz maliyetinden ötürü

2 sini de alcaz derken menfi noktaya gidiyor hadise

Yav bu Hatip sakat değil mi? Git evinde otur be adam! Utanmadan pr peşinde koşuyor.

Hakan da Ilkay da zor is

Ikisi de emekli olduktan sonra gelir (gelmesinler daha iyi)

Biz önce su kaleci isini halledelim

Yönetimi Sane işinde övdüğümüz kadar kaleci konusunda da taşlamamız gerek. Muslera'nın gideceği 1 yıldır belliydi, Sane'den bile önce kaleciyi açıklamaları gerekliydi. Kalecinin uyum süreci çok daha önemli.

İlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.

İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.
Kesinlikle katılıyorum. Elimizde ki leminayı bu ikisine değişmem. Hele de yazılan 10 milyonlar 8 milyonlar falan. Gelsin diyenler çıldırmış olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt