Eymen Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 2.697
- 1.490
- 1.148
Şahsi fikrimdir. İlkay ve Hakan mali bütçemizi zorlamayacak ise hoş gelsin sefalar getirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ligdede avrupada bunu yaptık farklı bişey yapmadık Okan buruk takımı böyle oynatıyor İlkay sara yerine önde oynar sara yedeğe geçer bu olur en fazlaBöyle bir orta saha tanımı olamaz, Avrupa'da da asla başarılı olamazsın bu yaklaşımla.
Derdin presse git 3 tane koşan siyahi koy kafi.
Topu iyi kullanmak bizim gibi bir takım için ihtiyaç değil "must"Abi ligdede avrupada bunu yaptık farklı bişey yapmadık Okan buruk takımı böyle oynatıyor İlkay sara yerine önde oynar sara yedeğe geçer bu olur en fazla
- Abi İlkay'la Hakan'ın burada neredeyse futbolcu olmadığını iddia edenler oldu. Bunun üzerine bir şey söylememe gerek yok herhalde.renktaş tam anlayamadım yav pozisyonunu![]()
Bu da olabilir, hoca Hakan'ı orada düşünüyor olabilir ama bana biraz daha hücum yönünü kullanır gibi geliyor. Lemina 6 oynarken bu kadar etkiliyken 8'e çekmek biraz zorlama durabilir.Hakan bonservisi makul olursa maaşda makul olursa iş yapar da İlkay konusunda ben emin değilim guardiola orta sahaları forvet gibi kullanıyor sürekli ceza sahası içine sokuyor İlkay burada o işi yapamaz ama hakanı alıp 6 ya koyup lemina tor ikilisini 8 e atarsak rakipleri ciddi anlamda boğarız adım attırmayız
Hakana 10m üstü bonservis verirsek Hamit durumuna düşer her maç aldığı para ve bonservisi konuşulur.Hakan'a da İlkay'a da ihtiyaç var.
İlkay'ı 8-10
Hakan'ı 6-8
gibi kullanabiliriz.
İlkay zaten kesin gelmeli.Hakana 10m üstü bonservis verirsek Hamit durumuna düşer her maç aldığı para ve bonservisi konuşulur.
Çok riskli transfer
ilkay bonservissiz olacağı için hemen gelmeli
Yanlış furkan değildir umarım![]()
Zaten Hatip ilgileniyormuşpep hala ilkay diyor,musabakadan sonra methiyeler düzmüs
o herif ilkay ı bırakmaz
hakan da olmaz maliyetinden ötürü
2 sini de alcaz derken menfi noktaya gidiyor hadise
HallettimAvatarı değiş. Gördüğüm gibi tayyare motorları start alıyor.
Bende görmeye alıştın herhaldeAvatarı değiş. Gördüğüm gibi tayyare motorları start alıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Elimizde ki leminayı bu ikisine değişmem. Hele de yazılan 10 milyonlar 8 milyonlar falan. Gelsin diyenler çıldırmış olmalı.İlkay'la Hakan ikisi de bedava olsa istemez canım. Vurgun yapmak için bize yanlıyorlar. Çok ihtiyaçları var ya bizim teklifimize.
İlkay üzerine Hakan, onların üzerine Lemina ve Fatih Hoca'yla ilgili son 1 haftada yazılanları görünce diyorum ki ben daha Antu'yla dalga geçmem.