- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
De paul gelsin.Bunlar kadıköy'de 0-3 hükmen galip getirir.
Kale - Martinez
Forvet - Icardi
O adami parcalida izlemek istiyorum yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De paul gelsin.Bunlar kadıköy'de 0-3 hükmen galip getirir.
Kale - Martinez
Forvet - Icardi
Daha olumsuzunu atamazdın heraldeSON DAKİKA - Al Hilal, En Nesyri'nin menajerleriyle temasa geçti. Ancak Osimhen'de de vazgeçmediler. Osimhen'e bir teklif daha yapacaklar. (DAZN)

]
[emoji6
]]
[emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Sergen Zeren" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

ne ya ...her uyduruk kaynağı getirmeyin lequipe ve city kaynakları mi yalan söylüyor yani
Osi'de ikna olur ayın sonuna doğru.
SON DAKİKA - Al Hilal, En Nesyri'nin menajerleriyle temasa geçti. Ancak Osimhen'de de vazgeçmediler. Osimhen'e bir teklif daha yapacaklar. (DAZN)
Osi'de ikna olur ayın sonuna doğru.
Osimen'in kalmasını istememek değil ama Osi, İcardi, Saneile takımı oturtamıyorum kafamda. Bir de Osi bonservisinin bizim için çok büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. O yüzden o bonservis yüküne Promise David(Franculino), Enzo Millot, Petrovic 3'lüsüne verilmesi örnek olarak bizi daha üste taşıyacağını düşünüyorum. İşin özü Osimen'in bizde kalması bana gerçekçi gelmiyor ben bizde kalacağını da düşünmüyorum o yüzden bir an önce belli olsun da önümüze bakalım.Sen zaten kalmasını istemiyorsun pek
Maalesefyok yere fb ennesiri 40a satacak işe bak