Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.351
- 18.533
- 1.338
Bize de yazılmıştı Mbangula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas oranları işi biraz tartışmalı. Riskli pas atıyor mu atmıyor mu vs detay bakmak lazımO mac pas oranina baktim. Accurate passes 16/42 (38%)
Osai felan iş yapmaz bize katkı verecek değil üst seviyeye çıkaracak oyuncular lazım renkdas.Osimhenin durumu gidişatı belli edecek.Ramsdale
İlkay
Osayi
Bu arkadaşları izledim gelirse kesinlikle katkı verecek oyuncular, doğru transfer olurlar
Bana gore toplam 8-9 futbolcu alacağızyine 20 tane topcu alalim istiyosunuz anlasilan
Osayi için fenerin atletico ve manu maçlarını izle adam geçirmedi (william kardeşler+rashford) Yine barış alperle 1e1 kapışabilen ender oyunculardan. Bence net şampiyonlar liginde katkı verebilecek free oyuncuOsai felan iş yapmaz bize katkı verecek değil üst seviyeye çıkaracak oyuncular lazım renkdas.Osimhenin durumu gidişatı belli edecek.
harf alalımKimler kimler neler olmuş biz daha yeni anca büyük kaptan oluyoruz
Biz bu forumu karşılıksız da severiz
Bana gore toplam 10 futbolcu alacağız
Yok hocam o kadar değilBence de.
Ulan bari Lookman'i iste
Kara listemde olman nasıl bir duygu ozişkomLookmaaaaaan
Bakip bulamadim screen yollayabiliyorum ancs
Piyasada kapısını çalmadığımız kaleci kaldı mı
Yel kayadan ancak toz alır. Benim ancak tozumu alabilirsin.Kara listemde olman nasıl bir duygu ozişkom
Bize de yazılmıştı Mbangula