Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.285
- 21.216
- 2.663
Keşke Cinci hocada olsa forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hep olduğum gibiydim, sen kendine bak sayın karakoc.şu an büyülendin malesef.uyku hastalığın geri döndüMason zehirledi eskiden böyle değildi.
Bunlara fazlayım ben ukala hepsi11 hz dedi tarihimizde ilk defa bir SÜPER STAR imza attı heis
saygıda kusur etmeyelim
Danimarkalı eleman işi biliyor ya. Solet ile bu ikisi oynayınca bayağı korku veriyorlardı.çok iyi bu çocuk
Bunlara fazlayım ben ukala hepsi
bende buyu var mı dostumBen hep olduğum gibiydim, sen kendine bak sayın karakoc.şu an büyülendin malesef.uyku hastalığın geri döndü
İş güç var artık seve seve uyuyoruz. Sameti kastettim bu arada sen niye alındın üstüneBen hep olduğum gibiydim, sen kendine bak sayın karakoc.şu an büyülendin malesef.uyku hastalığın geri döndü
Sana yok mantısını yedigimbende buyu var mı dostum
varsa kaldır
Konuya şöyle dalasım vardı da vazgeçtim :Sergen nefretimiz o kadar büyük ki araya girersen ahbert mahbert demeyiz seni de harcarız
Bu Sadri 10 senedir takik bana,ne zaman coplayacaksinizeyvah büyü yapılıyor nöbette
Inter geçtiğimiz sezon opsiyonlu kiralamıştı, opsiyonu devreye soktularSözleşme uzatmamış mıydı? Nasıl 6m € gibi düşük bonservisle ayrılıyor bu.
Osai gelsin.muslerasızlık çok zor
Kaleye Bulka'yı alıp geçelim değişik değişik kalecilerle haberleirmiz çıkıyo yav
![]()
![]()