Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca olsa agzinin payını verirdik avrupada

Samet Aybaba, Batuhan Karadeniz tipi yorumculuk yapan çoğu eski topçu var Avrupa'da da. Moda gibi bir şey artık bu tarz.

Lothar Matheus da tam tersi oldukça güzel şeyler söyledi mesela Sane'nin GS'a gitmesi ile ilgili.

Niyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.

Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
6ya 1 yerine 14e 3.5 verilecek bir fark yok

2.5 yanlış yazılmış

Bu mevzu da iyice sıktı yok Türkiye ligine getirmek falan

ET dönemi gelenlerin hepsi takımlarında aldıklara maaşlara geldiler bize, sadece Icardi net 8 alıyordu 10 verdik onun da neti 6, kalanı en azından sözde sponsor. Bir de Yusuf 200 bin alırken 600 bin verdik.

Geçen sene de Sallai dışında çok uçuk bir maaş verilmedi

Tamamen yöneticinin kendi PRı için kulübü ateşe atması

Galatasaray yönetimi kötü bir yönetim kurulundan ve personellerden oluşmaktadır. Bu adamlar Okan Buruk başarısının arkasına sığınıp kendi isimlerinin pr nı yapmaktadır. Yöneticiler arasında gerçekten uğraşan tek kişi Abdullah Kavukçu gibi görünmekte. Sponsorluk anlaşmalarını kendi kişisel networkü ile yürütmektedir. Bu yüzden bu konulara çok kafa yormamak lazım. Sahada takımımızı destekleyelim başka işlere kafa yormayalım. Bizim işimiz değil bunlar genel kurulun işi onlar değerlendirsin. Herkes kendi işini yapsın.

J. David bonuslarla birlikte yıllık 8M'a Juveye gitmiş ha.

Niyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.

Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
Torriera ve davinsonun maliyetleri gosteriyor ki, transferden sorumlu yoneticilerin oyuncuyu ikna etmesi sadece para değil. İbrahim Hatipoğlu son derece başarısız ve hala da başarılı olduğunu düşünen biri. En kısa sürede kulüpten uzaklastirilmali

6ya 1 yerine 14e 3.5 verilecek bir fark yok

2.5 yanlış yazılmış

Bu mevzu da iyice sıktı yok Türkiye ligine getirmek falan

ET dönemi gelenlerin hepsi takımlarında aldıklara maaşlara geldiler bize, sadece Icardi net 8 alıyordu 10 verdik onun da neti 6, kalanı en azından sözde sponsor. Bir de Yusuf 200 bin alırken 600 bin verdik.

Geçen sene de Sallai dışında çok uçuk bir maaş verilmedi

Tamamen yöneticinin kendi PRı için kulübü ateşe atması
Yaw okan ile hatip olunca mevzu direkt Charizard'a bağlıyon ha :d

Ben bunların aksi bir şey mi dedim?

Erden gibi başarılı bir yöneticinin yaptıkları istisna değil mi? Bu yukarıdaki gerçeği değiştirir mi?

Belirli hacimde bir topçu iyi ligde x miktara kalıyorsa, TR'ye sözgelimi x+2'ye gelir.

En son iş, Sane mesela. Avrupa'ya nazaran daha iyi kontrat bulduğu için gelmedi mi? Osi sence kontrat beklentisini düşürse, aynı paraya pl'de mi oynar, tr'ye mi gelir?

Bunu diyorum ben. Hatip'ten bağımsız. Hatip'in Zjale'ye önerdiği kontratın ve yaptığı yöneticiliğin izahı yok tabiki.

Torriera ve davinsonun maliyetleri gosteriyor ki, transferden sorumlu yoneticilerin oyuncuyu ikna etmesi sadece para değil. İbrahim Hatipoğlu son derece başarısız ve hala da başarılı olduğunu düşünen biri. En kısa sürede kulüpten uzaklastirilmali
Yok bence Kemerburgaz tesisine ismi verilmeli. :d

3 yıldır yapılan başarılı transferlerin baş mimari Gardi.

geçen sezon Osi, bu sezon Sane. ilk dönemler İcardi, Torreira, Mertens, Sanchez hepsinde imzası var sanırım.

Herif şampiyonluk hamlesi gibi

Torreira da Muslera payı çok fazla olabilir. Lucas buna benzer bişeyler söylemişti

Gardi Kavukcuyu bile Erden Timur pozisyonuna getirebilir. Dogru adamlarla calismak sizi yukseltir

Jadon Sancho, Fenerbahçe'nin yaklaşık 10 milyon euroluk maaş teklifini kabul etti. (Sabah)

Yaw okan ile hatip olunca mevzu direkt Charizard'a bağlıyon ha :d

Ben bunların aksi bir şey mi dedim?

Erden gibi başarılı bir yöneticinin yaptıkları istisna değil mi? Bu yukarıdaki gerçeği değiştirir mi?

Belirli hacimde bir topçu iyi ligde x miktara kalıyorsa, TR'ye sözgelimi x+2'ye gelir.

En son iş, Sane mesela. Avrupa'ya nazaran daha iyi kontrat bulduğu için gelmedi mi? Osi sence kontrat beklentisini düşürse, aynı paraya pl'de mi oynar, tr'ye mi gelir?

Bunu diyorum ben. Hatip'ten bağımsız. Hatip'in Zjale'ye önerdiği kontratın ve yaptığı yöneticiliğin izahı yok tabiki.
Burayı emekli ortamı gibi kabul ettiğin sürece başarılı olamazsın. Cazibe merkezi yapacaksın, herkese yüksek maaş vermeyeceksinki gelen kariyer hedefine sahip olsun.

Yüksek maaş verdiğin adamı asla satamazsın.

Sane durumu farklı, onun gibi adamlarda exception olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt