Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.975
- 36.458
- 2.773
Fatih hoca olsa agzinin payını verirdik avrupada
basler
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6ya 1 yerine 14e 3.5 verilecek bir fark yokNiyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.
Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
Torriera ve davinsonun maliyetleri gosteriyor ki, transferden sorumlu yoneticilerin oyuncuyu ikna etmesi sadece para değil. İbrahim Hatipoğlu son derece başarısız ve hala da başarılı olduğunu düşünen biri. En kısa sürede kulüpten uzaklastirilmaliNiyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.
Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
Galatasaray Osimhen bu rakamlar konuşulduğu için bastırmaya çalışıyorlar gücümüz var imajı vermeye çalışıyorlar ancak inandırıcılıklarini tamamen kaybetmis durumdalar.Bence febenin 3 yılda 55 milyon euro olayı tamamen ufurme idi
Yaw okan ile hatip olunca mevzu direkt Charizard'a bağlıyon ha :d6ya 1 yerine 14e 3.5 verilecek bir fark yok
2.5 yanlış yazılmış
Bu mevzu da iyice sıktı yok Türkiye ligine getirmek falan
ET dönemi gelenlerin hepsi takımlarında aldıklara maaşlara geldiler bize, sadece Icardi net 8 alıyordu 10 verdik onun da neti 6, kalanı en azından sözde sponsor. Bir de Yusuf 200 bin alırken 600 bin verdik.
Geçen sene de Sallai dışında çok uçuk bir maaş verilmedi
Tamamen yöneticinin kendi PRı için kulübü ateşe atması
Yok bence Kemerburgaz tesisine ismi verilmeli. :dTorriera ve davinsonun maliyetleri gosteriyor ki, transferden sorumlu yoneticilerin oyuncuyu ikna etmesi sadece para değil. İbrahim Hatipoğlu son derece başarısız ve hala da başarılı olduğunu düşünen biri. En kısa sürede kulüpten uzaklastirilmali
Kadayıf olmuş sanchezi sevememSever misin sanchezi
Alexis sanchez istanbuldaymis
Burayı emekli ortamı gibi kabul ettiğin sürece başarılı olamazsın. Cazibe merkezi yapacaksın, herkese yüksek maaş vermeyeceksinki gelen kariyer hedefine sahip olsun.Yaw okan ile hatip olunca mevzu direkt Charizard'a bağlıyon ha :d
Ben bunların aksi bir şey mi dedim?
Erden gibi başarılı bir yöneticinin yaptıkları istisna değil mi? Bu yukarıdaki gerçeği değiştirir mi?
Belirli hacimde bir topçu iyi ligde x miktara kalıyorsa, TR'ye sözgelimi x+2'ye gelir.
En son iş, Sane mesela. Avrupa'ya nazaran daha iyi kontrat bulduğu için gelmedi mi? Osi sence kontrat beklentisini düşürse, aynı paraya pl'de mi oynar, tr'ye mi gelir?
Bunu diyorum ben. Hatip'ten bağımsız. Hatip'in Zjale'ye önerdiği kontratın ve yaptığı yöneticiliğin izahı yok tabiki.
Rahatsız edilebilirizNiyeki yaw?