Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.

Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
Niye edenler ediyor Torreria nasıl geldi ?

IMG_1772.webp

Niye edenler ediyor Torreria nasıl geldi ?
Torreira ya muslera musallat olmuş. Geçen röportajında söylüyordu. Muslera hergün arıyordu. Geçiştirmeye çalışıyordum minvalinde birşeyler söyledi. Gelene kadar taciz etmiş adamı büyük kaptan…

Burayı emekli ortamı gibi kabul ettiğin sürece başarılı olamazsın. Cazibe merkezi yapacaksın, herkese yüksek maaş vermeyeceksinki gelen kariyer hedefine sahip olsun.

Yüksek maaş verdiğin adamı asla satamazsın.

Sane durumu farklı, onun gibi adamlarda exception olabilir.
Abi yine anşaşamadık. Ben öyle olsun, öyle olmalı vs demiyorum ki zaten, gerçeklik öyle diyorum. :) umarım o gerçeklik değişir ve senin dediğin ideal düzende olur.

Abi yine anşaşamadık. Ben öyle olsun, öyle olmalı vs demiyorum ki zaten, gerçeklik öyle diyorum. :) umarım o gerçeklik değişir ve senin dediğin ideal düzende olur.
Lafım sana değil zaten ya.

Her ismi geçene 5-10 verelim diyen zihniyete. Arkasından sövülen Arap kulüplerinden ne farkın kalıyorki böyle.

Avrupa'da düzenli başarılı olamadığın sürece büyük kulüp değilsin, olamayacaksın da.

Bunun için de paradan farklı şeyler vadetmek/göstermek gerekiyor özellikle nispeten genç oyuncuların iknası noktasında.

Oyuncu burada bir gelişim alanı görürse o zaman başkaları da tercih etmek isteyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt