- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Veteran topcu istemeyizKadayıf olmuş sanchezi sevemem
Brawo bavaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veteran topcu istemeyizKadayıf olmuş sanchezi sevemem
Fatih hoca olsa agzinin payını verirdik avrupada
Bu dangalağı kimse ciddiye almıyor Almanya'da.Fatih hoca olsa agzinin payını verirdik avrupada
Niye edenler ediyor Torreria nasıl geldi ?Niyetim Hatip'i korumak değil elbette fakat o tweet'deki mantık yanlış.
Bir oyuncuyu Türkiye futbol ortamına getirmenin illaki bir maliyeti olur. Serie A gibi üst düzey bir ligde, mevcut yaşadığı ülkede kalıp İnter'de oynamak ile Türkiye'de GS'da oynamayı tercih edecek olmak aynı şey değil malesef.
Sağdakinin Venüs'e benzerliği hipnotize etti beni.Günaydın arkadaşlar biz böyle Galatasaray’liyiz işte
Ekli dosyayı görüntüle 292177
Fatih Terim'in sağ billuruyla sol billuru mu heis?Günaydın arkadaşlar biz böyle Galatasaray’liyiz işte
Ekli dosyayı görüntüle 292177
Yumurtalarimgundem nedir
Torreira ya muslera musallat olmuş. Geçen röportajında söylüyordu. Muslera hergün arıyordu. Geçiştirmeye çalışıyordum minvalinde birşeyler söyledi. Gelene kadar taciz etmiş adamı büyük kaptan…Niye edenler ediyor Torreria nasıl geldi ?
Fbyi ikna edememiş 20 m maaşaJ. David bonuslarla birlikte yıllık 8M'a Juveye gitmiş ha.
Abi yine anşaşamadık. Ben öyle olsun, öyle olmalı vs demiyorum ki zaten, gerçeklik öyle diyorum.Burayı emekli ortamı gibi kabul ettiğin sürece başarılı olamazsın. Cazibe merkezi yapacaksın, herkese yüksek maaş vermeyeceksinki gelen kariyer hedefine sahip olsun.
Yüksek maaş verdiğin adamı asla satamazsın.
Sane durumu farklı, onun gibi adamlarda exception olabilir.
Fenerin transferlerini bizimkinden daha çok merak ediyorum harbiden. Adam almakta zorlanacaklarını düşünüyorum şahsen.Fbyi ikna edememiş 20 m maaşa
Cimbomun has evladı İlkay 37 yaşında çocukluk aşkına katılmaya sıcak bakıyor!!!
Lafım sana değil zaten ya.Abi yine anşaşamadık. Ben öyle olsun, öyle olmalı vs demiyorum ki zaten, gerçeklik öyle diyorum.umarım o gerçeklik değişir ve senin dediğin ideal düzende olur.