Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sami trol yaptı seni tuzağa düşürdü

Şimdi antiokancılar seni parça pinçik edecek o da gülerek seni izleyecek
Canı sağolsun .Düşünceleri çok hoşuma gitti.Onayladım.
Anti Okancı nedemek yaa?Açarmısın konuyu biraz. Adam başarısız olsa bir saniye dururmu.O antiokancılar yeni gelecek TD sonrası yalvarırlar geri dönsün diye sonra.Haberin olsun.Bu da böyle biline cümle alem tarafından.
Bkz Mourinho...

Yaw ne alakası var uyduruk haber üzerinden leminayi yiyor goygoyu baymadi mi knk artık sence de
Ya bırak bu işleri, uyduruk habermiş. Uyduruk haber olduğu için mi Lemina o paylaşımları yaptı. Her Lemina sorusu sorulduğunda abuk subuk cevaplar verdi. Bütün iyi işlerin sorumlusu ama hiçbir kötü işin sorumlusu değil. Ne güzel dünya be. Taraftarla 12 kişi mi oynayacağız diye dalga geçerken, taraftarın zorla aldırdığı Lemina hocanın kariyerini kurtardı. Şükredeceğine hala şampiyonluk gecesi Okan istifa diye tezahürat yaparak taraftara aklınca laf sokuyor. Millet laf edince de burda ortaya lafı atıp kaçıyorsun sen ve senin gibi 3-5 kişi. Sorulunca da ben zaten Lemina'yı istiyordum, istediğim için Cuesta'yı yazdırdım ama AL listesine, değil mi.

Bu sene artık Spor Gecesi special haberleri de olmayacak

Sildilla alabileceğimiz en iyi sağ bek olur

fransanın gelecekteki sağ beki olarak bakıyorlar zaten

adam sözleşmesini uzatmıyor diye de bu sene fazla oynatmadılar
Kendisi kotu oyuncu degil ama Fransanin gelecekteki sagbeki olarak bakildigini ilk senden duydum ki sanmiyorum bile. Oyle bir yuksek potansiyeli gozukmuyor, cunku bir defa cok cok daha iyi sag bek potansiyeli mevcut Fransa genelinde ve kendisi 23 yasinda olmasina ragmen henuz o sicrama yapmayi gectim, Freiburg'da bile fark yaratamadi pek.

Bu Monaco’da ki Akliouch müthiş bir oyuncu. İngiliz takımları hala salça olmamış. Gerçi Monaco en az 60-70 ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt