Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sildilla alabileceğimiz en iyi sağ bek olur

fransanın gelecekteki sağ beki olarak bakıyorlar zaten

adam sözleşmesini uzatmıyor diye de bu sene fazla oynatmadılar
Freiburg gibi bir takımda neden yedek kalmış renkdaş sakat falan mı? Geleceğin millisi Anadolu kulübünde neden oynayamıyor?

Kendisi kotu oyuncu degil ama Fransanin gelecekteki sagbeki olarak bakildigini ilk senden duydum ki sanmiyorum bile. Oyle bir yuksek potansiyeli gozukmuyor, cunku bir defa cok cok daha iyi sag bek potansiyeli mevcut Fransa genelinde ve kendisi 23 yasinda olmasina ragmen henuz o sicrama yapmayi gectim, Freiburg'da bile fark yaratamadi pek.
son 2 senedir o gözle bakılıyordu ama bu sene sözleşme sıkıntısı yaşadılar , adam ısrarla gidicem diyor , büyük takımda oynama hayali var.

osimhen için artık bi reaksiyon alınmalı olmuyorsa ndoyeye gidelim 30-35e biter bu iş

IMG_2195.webp

Bu teknikte bir 10 numara ihtiyacımız var

Sildillia gerçekten aradığımız sağ bek olabilir fransız pasaportu var, u21 de oynuyor, bundesliga orta sıra takımında ikna etmek de zor olmaz, sözleşmesinin son senesi makul fiyata bırakabilirler

evet reis osi olmuyorsa artık santrafor tercihini değiştirip arkasını sağlama alalım diye düşünüyorum. osi etkisi yaratacak santrafor bumak imkansız
Olabilir dedigin ama oyle bir stratejik planlamada Morata'nin en kotu bir 6 ay daha kalmasi lazim yoksa Icardi haric santraforumuz kalmiyor. Senin dedigin durumda amacin Sane'yi 10 numara oynatmak gibi anliyorum.

Ben buradaki bazı arkadaşlar gibi italya 2. ligindeki oyuncuları bilmiyorum, iş güçten takip edebildiğimiz kadar. Bu Sidilla'nın güncel skills videosuna baktım, çizgiye değil de iç koridora koşu atıyor.

Kanattaki adama alan açma ve pas opsiyonu yaratıp kargaşa yaratır rakip için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt