- 18 Mayıs 2011
- 53.282
- 57.205
- 4.613
Yok artık ya
OKAAAAAĞĞNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık ya
öyleydi bizde, isabetli pasi yoktu adaminPuhaha angelino bok gibi demediniz mi yaw
Ben bu herifi italyan erotik komedi filmlerinden biliyorum
Pazarlığı yükseltme demeçleri Hami'nin açıklamaB3nce ya lazyoda kalır yada bize gelir.Hami tüm konsantrasyonu ts demedi mi
Yok artık ya
Tinto dedeyi severimTinto brasstan başkası yalan .Bu zaniola çok dengesiz biri umarım satariz
Bu pazarlık tek şartla yükselir bizide yarışa dahil.ederek işte o zaman Hatipoğlu gözünü karartabilirPazarlığı yükseltme demeçleri Hami'nin açıklama
HaaaaaaYaw üstat üç senedir yıldızlar karması gibiyiz sanki bu sene ilk defa Yıldız geliyor. Musap bütün forumu zehirledi herkes olumsuz kasıyor en ufak birşey yokken
Tohumcu bize gelmek istiyor. Buyur kimsede yok bu habermusapin transfer duyumlarini özledim
Biz dahil olmayız bu transfere. Zaten bence çoktan anlaştılar. Nisan'da haberler çıkıyordu.Bu pazarlık tek şartla yükselir bizide yarışa dahil.ederek işte o zaman Hatipoğlu gözünü karartabilir
Sen su profil fotosunu PSG'li Icardi'den GS'li Icardi'ye cevir bi once.milyonlarca çocuğu gsli yaptı icardi
senelere vurduğunda milyarlarca euro kazandırdı bu adam bu kulube
öyle yabana atmayın kralı
ölüsü 25 gol atar
arkasını yanını sağlam yapmak gerek tek
FM'de iyi.Tohumcu bize gelmek istiyor. Buyur kimsede yok bu haber
Kendisi yürüyen GSli antrenmandan vs. Erken cikip stada geldi bir kac kere.