Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmm..e öyle yazılmıyordu hiç. Opsiyonsuz istiyoruz gibi şeyler zortluyorlardı X'te.

20-22 ye denk gelecekse bence hala kötü değil bir noktada ama 10 No bütçesi önemli.
Biz şarta bağlı istiyoruz, Kiev ise ya bonservis ya da zorunlu satın alma ile göndermek istiyormuş 30 istiyorlardı ilk başta sonra 25 civarına düşmüş yazıyordu kaynaklar. Oyuncu da meziyetler varda oynadığı lig seviyesi çok düşük geldi bana. Bonservis yada zorunlu olacaksa daha üst seviye liglerden genç almak daha iyi olur sanki. Espi, Stassin gibi.

Hay başlıcam Tel’e. Hiçbişey yapamamış adam Tr’ye de gelmek istemiyor ısrarla Tel

Scout ekibi ayrıldığına göre aslında okan hocamı trabzona yollamak lazım, yetiştiricilikle gençle uğraşmaya gerek yok her transfere yapıştır 30'u geç:dd

Danilo gibi biri alinirsa Reijnders transferi taca cikar bence.

O zaman daha cok bir "10 numara" transferine bakilir Diaz ya da Enciso gibi.
katılıyorum. Reijnders'teki tek soru işaretim genelde 433'ün orta sahası görevinde müthiş oyuncu bizim sistemde 8 numara olmak başka bir şey oluyor, Danilo daha Okan Buruk topçusu gibi geliyor, objektif bakarsam, yoksa tabii ki Reijndersçiyim
Enciso konusunda absürt fikirlerim var burda pek katılan olmaz ama bence Brahim'den daha çok katkı verir bizim oyun planında, yine de ikisi de müthiş o ayrı

Di Marzio yazdıysa inanırım arkadaş.

"Galatasaray, Juventus'tan Bremer'in transferi için görüşmelere başladı. Galatasaray, oldukça cazip bir maaş teklifinde bulundu."

bizimkiler baktı herkes Afcon'a gidiyor, Güney Amerikalı siyahilere geçelim demiş olabilirler :D

Biz şarta bağlı istiyoruz, Kiev ise ya bonservis ya da zorunlu satın alma ile göndermek istiyormuş 30 istiyorlardı ilk başta sonra 25 civarına düşmüş yazıyordu kaynaklar. Oyuncu da meziyetler varda oynadığı lig seviyesi çok düşük geldi bana. Bonservis yada zorunlu olacaksa daha üst seviye liglerden genç almak daha iyi olur sanki. Espi, Stassin gibi.
Isme takili kalmiyorum, gundemde diye diyorum pono diye. O profil dogru profil ama jhon duranlar vs. den ziyade.

Benfica ile Jhon Duran arasında devam eden görüşmelerde ilerleme var (Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt