Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.583
- 2.123
- 698
Sizi bilmiyorum ama Lemina imza parasi istemişse bence büyük ayıp etmiş. Tamam kimse babasinin hayrina oynamiyor ama ben yine de dogru bulmadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi'den kurtulduğuna göre iyi bir ikinci santraforla üçlüye dönecektir hocamız. Sane de gidici. Demedi demeyin..Bremer alıp üçlüye mi dönmeyi planlıyorlar acaba![]()
İcardi'den kurtulduğuna göre iyi bir ikinci santraforla üçlüye dönecektir hocamız. Sane de gidici. Demedi demeyin..
Parayı inş Bruno ya bayılmayız takımın orta sahasında yaşlı adam görmek istemiyorum artık İlkay ı yeterince izledik çünkü o yüzden Can a yıkılmak daha mantıklı duruyor

Can'dan istediğin verimi alamaz isen 4 sene ne olacak.Sadece bir düşünürmüsün?Sendeki çilingir eksikliğini ,oyun aklı koymayı,bloklar arası bağlantı kurmayı Can tek başına yapabilecek mi.? Üstüne birde 60+ bonuslar.Sadece düşün.Parayı inş Bruno ya bayılmayız takımın orta sahasında yaşlı adam görmek istemiyorum artık İlkay ı yeterince izledik çünkü o yüzden Can a yıkılmak daha mantıklı duruyor
O parayı verirsek, daha olmuş bir adam lazım bize yabancı sınırından bağımsız.Gelirse ben de bu şartlara takımının anca bırakacağını düşünüyorum. Daha ucuza bırakmayacaklar bence.