Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lesley aldık bizim orta sahada topu ileri taşıma sorunumuz var lemina yerine koop upgrade olur

uğurcan jankat
transfer sallai
davinson transfer
apokerim yusuf
jacobs eren
lesley torreira
reijnders nhaga
can ilkay
sane yunus
barış transfer
osimhen transfer

kaan lemina singo sara icardi out

böylece 8 transferin 1i yerli 4ü u23 3 tanesi de istediğimiz yaş ve kalitede yabancı olabilir

Lemina ve Torreira’yı idareli kullanırsak değerleri tekrar anlaşılır
Bence satılıp para kazanılması gereken Sara ve onun yerine gelmesi gereken oyuncu da Reijnders
İyi bir de 10 numara aldık mı taşlar yerine oturuyor

Can Uzun
Lang
Koopminers
Franculino
Ousmane Diao
Ali Habeşoğlu
Emirhan Başyiğit
Ferdi Kadıoğlu olabiliyorsa
Gidenlere göre Enciso ve veya yabancı sağbek
Encisoyu iyi orta yaptığı için istiyorum.

Icardi netleşti sıra Lemina'da
Bence Lemina ile yollar ayrılmalı son sözleşmesini yapacak yaş 32 evet tecrübeli bir oyuncu ama Lemina'dan ne alacağını iyi değerlendirmeli teknik ekip ona göre karar vermeli sakatlık ve performans düşüş riski bizi bekliyor olabilir

Parayı inş Bruno ya bayılmayız takımın orta sahasında yaşlı adam görmek istemiyorum artık İlkay ı yeterince izledik çünkü o yüzden Can a yıkılmak daha mantıklı duruyor

Bu duran olayı da net araştırılmalı. Kim önerdi ve yalan haberler yaptırdı yönetim tarafında. Okan hoca net bir şekilde yalanladı. Ama biz 1 ay Okan hoca istiyor bu paralara tamam okuduk.

Parayı inş Bruno ya bayılmayız takımın orta sahasında yaşlı adam görmek istemiyorum artık İlkay ı yeterince izledik çünkü o yüzden Can a yıkılmak daha mantıklı duruyor

Biz zaten 4 yildir sampiyonuz fener gibi gunu kurtarma hamlelerinden uzak durmamiz lazim..32 yasinda bir herife 3 yillik maas bonservis vs 70-80 milyon bayilmak aptallik olur ..

Can'dan istediğin verimi alamaz isen 4 sene ne olacak.Sadece bir düşünürmüsün?Sendeki çilingir eksikliğini ,oyun aklı koymayı,bloklar arası bağlantı kurmayı Can tek başına yapabilecek mi.? Üstüne birde 60+ bonuslar.Sadece düşün.
Böyle bir gencin üstüne bu kadar yük bindirilir mi? birde üstüne üstlük tam getiremezse sürekli 60 m konuşulacak.

Bu iş belki 15 maçta süre alırsa gibi nispeten kolay bir şarta olabilir sanki. Ama üst liglerden kişilere de bakılabilir bir ihtimal.

ANK denen herife gore Duran GSde idi, ilk transferimizdi, temmuzun ilk haftası açıklanacakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt