Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuanlık kadro olarak fb önümüzde sağlam bi 8 ve 10 alırsak geçeriz
Yetmez hocam elindeki kanatlar çok kısıtlı. Beklerin de ekstrası yok. 10 numaranın çok üst düzey olması lazım. Kanatların gününde olmasını bekliyoruz sürekli. Dürüst olalım Barış'ın bu sene en az 5 tane bomboş pozisyonu gökyüzüne diktiği maç var.

Bodo'daki Hauge'ye bile okeyim. Çok net iş yapacak sol kanat ve 10 numara lazım. 8'den de elzem bence şu an bu ikisi. Sonra 8 ve sol stoper bakılır. En son alabilirsek iyi bir sağ bek almamız lazım.

Sana bugun Messi geliyor deseler ve senelik parasini napacan, adam gelsin yeter ki der misin demez misin? Yoksa benim anlattigim zaten mesajimda net olarak duruyor, ben oyle herkese acik cek verilecek imasinda bulunmadim ki zaten. Bazi oyuncularin gelme durumu suan gercekten varsa burada para konusunun dert edilmesini yanlis buluyorum. Bizden cikmiyor bu paralar.

Ben daha giderlerin azaldiginda "mutlu" olan taraftar gormedim o yuzden muhasebecilik yapanlari fazla kaale almiyorum bizim derdimiz tabi ki kulubun ekonomisi iyi olsun, guclu olsun, saglam olsun deriz ama konu iyi futbolcu transfer etmekse bazi seyleri cok fazla gundeme getirilmesi manasiz. Ben sonucta sahada iyi takim gormek istiyorum , yoksa rakiplerin sampiyon olmasini kimse istemez.
boş muhabbet zaten ne bruno gelir ne biz alırız

en mantıklısı brahim duruyor hem yaş hem maaş açısından

Nhiaga'yı kiralasak mı ya? Oynayamaz gibi sanki yine.
Olası bir Lemina sakatlığı + cezalı durumunda oynatacağın berkan bile yok Kaan'a kalıyorsun. İlkay bu sene daha da geriye gitmişse Kaan izleriz. Yerine alınacak başka birisi olursa okey tabii ki. Kiralayacaksak da Göztepe ya da Samsun'a kiralayalım gidip belçika 10.su ya da ingiltere 2'ye yollamayalım.

salah ve tzard kraldi yi tekrar tahta oturtur

fevkalade üzücü bi tabloyla karsi karsiya kalmayiz ins

boş muhabbet zaten ne bruno gelir ne biz alırız

en mantıklısı brahim duruyor hem yaş hem maaş açısından
Ona bile burun cevirenler var, "daha iyisi lazim" derler, onlari da alamiyorsun zaten.

Brahim Diaz gelse cogu sey cozulur hem topla merkezden calim atan oyuncu eksikligimiz de varken.

Bruno gibi oyuncu hemen simdi geliyorum desin alacagi parayi konusacak "taraftar" ayip eder. Biz muhasebe kulubu degiliz su para konusu cok fazla gundeme getiriliyor bizim forumda nedense.

Soyle diyenler var: takimin maas butcesi salliyorum 90 milyon euro, eeh iste bunu 75 yapsak super olur.

Bundan taraftara ne gibi bir cikari oluyor ya da bize faydasi ne? Ben daha sokakta oh bee 75 milyon euroluk maas butcesine indik rahatladim diyen taraftar gormedim.

Bruno'ya gelince zaten bizimkiler oyle bir parayi verecegini sanmam. Fenerin durumu musait olsaydi belki onlar boyle birsey yapabilirdi. Yoksa bize gelince ben ihtimal vermiyorum.

Oyle dusunursek zaten her onune gelene istedigi parayi versinler dememiz lazim yoksa bize ne taraftar olarak.. Burasi transfer nobeti disaridan bakan biri bana sen manyak misin diyor sabah aksam gorunce ?
Kisacasi bruno musiala vs kim olursa olsun birilerinin maliyet hesabi yapmasi gayet dogal.. Gelmek istese de istemese de herifin ismi ciddi ciddi geciyor neticede kac aydir

Normalde oyle yani dedigin dogru ama piyasada artik baba 10 numara diye bilinen ve alinmasi uygun ve musait oyuncu sayisi cok az, zaten isimleri belli bunlari da getiremiyorsun buraya.

O yuzden buyuk ihtimal, eger Diaz falan alinmazsa suan 10 numara icin U23 kontenjanina uygun biri gelecek gibi benim sahsi dusuncem; Enciso olsa iyi olur bu durumda.
Bende encisodan taraftayım can uzun kesinlikle o mevkiyi kaldırabilecek olgunlukta değil böyle adamları ucuzken bulup almak lazım abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt