Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın
transfer bombardımanının yaşanacağı gün olacaktır

Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese hayırlı sabahlar diliyorum eğer müsadeniz olursa bende Gedson fernandes transferi ile alakalı iki kelam etmek istiyorum;

Evet oyuncu çok yetenekli bunu herkes gibi bende biliyorum fakat ben 37 yaşıma geldim bu yaşıma kadar dillere bu kadar pelesenk olupta transfer edilen oyuncuların başarılı olduğuna pek şahit olmadım yakın bir örnek vereyim Falcao aylarca falca ile uyuduk Falcao ile uyandık sonuç adamın tazminatını ödedik maaşının bir bölümünü ödeyip gönderdik bir örnek daha vereyim miroslav stoch ha fenere gidecek ha Galatasaray'a gelecek diye aylarca konuşuldu sonuç ne oldu stoch fenerde ne yaptı koca bir hiç..

Yani velhasıl kelam arkadaşlar bu transferi artık unutalım çünkü bu kulübün çok daha vahim sorunları öncelikle bizim bunları düşünmeniz lazım bu sorunlardan en büyüğü şu başımızda olan becereksiz ve basiretsiz olan yönetimdir bir an önce onları rezil rüsva ederek göndermek gerekiyor ki gelecek olan başkana da gözdağı verelim eğer sözlerini tutmazsan sonun bunlar gibi olur..

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her yönden tarihin en kötü sezonunu yaşatan başkan ve ekibine teşekkürler

Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese hayırlı sabahlar diliyorum eğer müsadeniz olursa bende Gedson fernandes transferi ile alakalı iki kelam etmek istiyorum;

Evet oyuncu çok yetenekli bunu herkes gibi bende biliyorum fakat ben 37 yaşıma geldim bu yaşıma kadar dillere bu kadar pelesenk olupta transfer edilen oyuncuların başarılı olduğuna pek şahit olmadım yakın bir örnek vereyim Falcao aylarca falca ile uyuduk Falcao ile uyandık sonuç adamın tazminatını ödedik maaşının bir bölümünü ödeyip gönderdik bir örnek daha vereyim miroslav stoch ha fenere gidecek ha Galatasaray'a gelecek diye aylarca konuşuldu sonuç ne oldu stoch fenerde ne yaptı koca bir hiç..

Yani velhasıl kelam arkadaşlar bu transferi artık unutalım çünkü bu kulübün çok daha vahim sorunları öncelikle bizim bunları düşünmeniz lazım bu sorunlardan en büyüğü şu başımızda olan becereksiz ve basiretsiz olan yönetimdir bir an önce onları rezil rüsva ederek göndermek gerekiyor ki gelecek olan başkana da gözdağı verelim eğer sözlerini tutmazsan sonun bunlar gibi olur..

Dillere pelesenk olup gelip başarılı olan Sneijder var.

Hatırlatmış olayım.

Bizzat sabah akşam nöbet tutmuşlardan biriyim.

Gedsonun trde herhangi bi takimda basarili olmama ihtimali yok, kendimizi hic kandirmayalim. Yok boyle adamlar basarili olamiyor vs. O daha cok anadoludan buyuk takima gidenler icin gecerli, bu cocuk gecen yil kanitladi kendini

.

Daha elektrik faturasini ödeyemeyen Besiktasa kaptiriyoruz 6 ay pesinden kostugumuz topcuyu gercekten saka gibi inaniir gibi degil.

Bide gidip Rizeye kiraliyorlar onlarin Baskani Instadan Story atiyor tastas geciyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olabilir.

R'taş "şahit olmadım" demiş ya ondan bir hatırlatayım dedim. Var yani.
Eyvallah sorun değil demek ki o aklımdan çıkmış aslında değinmek istediğim nokta şuydu o kadar vahim sorunlarımız var ki şuan gedson olayının bunların yanında zerre kadar önemi yok maalesef bu yönetim olduğu sürece geleceğe çokta umutlu bakamayacağız

Yok bjk almışta rizeye kiralanmış başakşehire kiralanmış yaw inanan Galatasaraylı varmı böyle şeylere :) Sabah sabah işe geldim saldırıyor bjkliler kafaları bir milyon.

Ama bu ezik lanet yönetime yazıklar olsun alamıyorsan yada almıyorsan ilgilenmiyoruz de. Beceriksiz, çapsız iletişim fukaraları..

Eyvallah sorun değil demek ki o aklımdan çıkmış aslında değinmek istediğim nokta şuydu o kadar vahim sorunlarımız var ki şuan gedson olayının bunların yanında zerre kadar önemi yok maalesef bu yönetim olduğu sürece geleceğe çokta umutlu bakamayacağız

Bu yönetimin geleceği yok. Mart ayında seçim kararı alınır. Bu gemi böyle fazla gitmez.

Gedson dillere pelesenk olmadı, Gedson icin herhangi bir transfer savaşida yaşanmadı. Galatasaray 6 aydır Gedson'u almak icin, Gedson'da Galatasaray gelmek icin ugrasti. Galatasaray'in 6 ayda yapamadigini Besiktas 6 saate yaptı. Bunun adi becerisizlik, rezillik ve zavallilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt