Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani her şeyi geçtim bunların kendilerine transfer yapacak parası yok olsa Beşiktaşın adam alacağı son yer ortasaha. + yabancı sınırı kontejyanlaeı bizden de dolu. Hangi parayla nereye adam alıyorlar.

İkincisi adama sormadan Rize’ye adam kiralamak kolay iş mi?Gedson biz olmayınca Rize’de oynamak ister mi? Gedson zaten Rize’de kirada oynamayı kabul ediyorsa hiç koşmayalım peşinden :D

Ahmet Bulut ortalığı karıştırıyor gibi geliyor bana. Sürprize gebe bir transfer ama Rusya’ya gidecek gibi

Yok bjk almışta rizeye kiralanmış başakşehire kiralanmış yaw inanan Galatasaraylı varmı böyle şeylere :) Sabah sabah işe geldim saldırıyor bjkliler kafaları bir milyon.

Ama bu ezik lanet yönetime yazıklar olsun alamıyorsan yada almıyorsan ilgilenmiyoruz de. Beceriksiz, çapsız iletişim fukaraları..
tahir kıran alenen taştaş geçmiş bizimle. onu görene kadar ben de inanmıyordum

ben bjk işinin yalan olduğunu ve sadece tekliften ibaret olduğunu düşünüyorum.

Gedson gelirse tüm ofise baklava ısmarlayacağımı az önce ilan ettim.

Gedson gelirse tüm ofise baklava ısmarlayacağımı az önce ilan ettim.
16891.jpg

Fırsatı kullanıyor eleman korkusu bile size yeter gibisinden. Düşmeyelim bu oyuna.
Taştaşın kendine döneceğini bile bile öyle paylaşım yapacağını sanmam.

Hayırlısı. Ben ümidi kestim. Bu sabah uyanana kadar ümitliydim. Üstüne bjk rize şoku. Yazık oluyor kulübe

Hani benfica taksit istemiyordu kaynaklarda jk 6 milyonu 5 taksitle ödeyecek diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dillere pelesenk olup gelip başarılı olan Sneijder var.

Hatırlatmış olayım.

Bizzat sabah akşam nöbet tutmuşlardan biriyim.

Evet ama tek farkları Sneijder WİNNER bir oyuncuydu bize geleceğine bile inanmıyordum oyuncu özellikleri olarak biraz farklı ama Gedson bize gelse başarılı olacağını düşünenlerdenim.

Ağzımı çok pis bozasım var ulan Başkan yerine bidon koysaydık bundan iyiydi o taraftarın önüne bakalım bir daha nasıl çıkacaksınız

Ahmet Bulut teklif almak için oyun oynuyor diyorlardı, baya oyunmuş resmen bjkye gidecek

İçine Ahmet Bulut’un olduğu tüm transfer görüşmeleri fiyasko ile sonuçlanıyor. Bunun işin içinde olduğu her transferde masaya oturmadan vazgeçilmeli.

Yarim dönem rize niye 2 veriyor
Bunların hepsi tayyipteam, tjk, hamsiler, b.sehir, o tahhirin takımı, say say bitmez.
Para nerden girip nerden çıkar belli olmaz bunlar da.
Yonetime falan kiziyoruz evet ama hakeminden federasyonuna son dönem artık iyice bariz bi hesap ya da hesaplaşma var takımla. Sebebi ne çözemedim tam daha.
Belki kulübün satisi ya da tüm gayrimenkullerine göz dikme işi gider ayak.
Tayyip reisleri gittiği gün gorucem tinercileri rizesini hamsisini basaksehirini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt