Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla dün geceden beri konuşulan senaryo bana aşırı saçma geliyor hala. TJK'nın maddi durumu ortada , Rize mevzuu da aşırı saçma yani sanki biri GS için olabilecek en rezil senaryoyu uydurmuş gibi geliyor. Ha ortada yönetim rezaleti var bizim adımıza , iletişim sıfır. Taraftar bu kadar diken üstünde iken çıkıp ne oluyor açıklamamaları çok büyük zafiyet , acayip bir bilgi kirliliği var etrafta.

Nolmuş yav bi uyumuşuz Gedson Rize'de yazmışlar. :asd: Menajer yemlemesi gibi duruyor. Taraftar zaten gergin. Sırf bizimkileri zora sokmak için pompalanmış bir haber. Ha cidden Rize'ye gidecekse de sektirerek gidebilir yani ne diyelim.

Ya hadi bjkye gider anlarım da böyle bir topçu neden rizeye gitmeyi kabul eder anlamadım. Valla gerildim.

Valla dün geceden beri konuşulan senaryo bana aşırı saçma geliyor hala. TJK'nın maddi durumu ortada , Rize mevzuu da aşırı saçma yani sanki biri GS için olabilecek en rezil senaryoyu uydurmuş gibi geliyor. Ha ortada yönetim rezaleti var bizim adımıza , iletişim sıfır. Taraftar bu kadar diken üstünde iken çıkıp ne oluyor açıklamamaları çok büyük zafiyet , acayip bir bilgi kirliliği var etrafta.
hakkaten öyle yav. ama kimse böyle bir şeyi gtten uydurmaz diye düşünüyorum. yani sırf bizi rezil etmek için kimse böyle senaryo yazmaz gibi.

Bunların hepsi tayyipteam, tjk, hamsiler, b.sehir, o tahhirin takımı, say say bitmez.
Para nerden girip nerden çıkar belli olmaz bunlar da.
Yonetime falan kiziyoruz evet ama hakeminden federasyonuna son dönem artık iyice bariz bi hesap ya da hesaplaşma var takımla. Sebebi ne çözemedim tam daha.
Belki kulübün satisi ya da tüm gayrimenkullerine göz dikme işi gider ayak.
Tayyip reisleri gittiği gün gorucem tinercileri rizesini hamsisini basaksehirini.
Yahu bu saydığın kulupler alsın Gedsonu hiç sorun değil dünyada bir sürü Gedson var. Ama bu bizim yönetimin geldiğimiz şu noktada bile susması gerçekten çok vahim akıl almaz bir konu.

hakkaten öyle yav. ama kimse böyle bir şeyi gtten uydurmaz diye düşünüyorum. yani sırf bizi rezil etmek için kimse böyle senaryo yazmaz gibi.
Valla güncel durum düşünülürse olabilir bence , bu sene her şey fıkra gibi ilerliyor adımıza doğal olarak ezmek
isteyen rahat rahat ezebiliyor bizi hakem vs. olayları ortada. Yönetim namına birşey yok ki ortada.

Valla güncel durum düşünülürse olabilir bence , bu sene her şey fıkra gibi ilerliyor adımıza doğal olarak ezmek
isteyen rahat rahat ezebiliyor bizi hakem vs. olayları ortada. Yönetim namına birşey yok ki ortada.
Niye olsun ki. Adamlar her yerde son dakika girdiler saatlerdir durum aynı kimsede kendini bilerek rezil etmez

Yahu bu saydığın kulupler alsın Gedsonu hiç sorun değil dünyada bir sürü Gedson var. Ama bu bizim yönetimin geldiğimiz şu noktada bile susması gerçekten çok vahim akıl almaz bir konu.
Susmalarinin sebebi çok net, korkuyorlar. Siyasî idareden allah gibi korkuyorlar.

Savunduğumdan değilde. Fatih hoca olsaydı gerçekten böylesine rezil olmazdık ya araya girer rui costayla bağlardı ya da açıklama yaptırırdı yönetime

Bizim sayfa gedsonu takip etmiyordu iyi biliyorum ben

Yahu bu ülkenin medyası ne ki spor medyası ne olsun? Rezil olmak diye bir şey var mı bu ülkede? Biraz sakinleşin. Yönetime asıl böyle şeylere fırsat tanıdığı için kızıyorum.

Niye olsun ki. Adamlar her yerde son dakika girdiler saatlerdir durum aynı kimsede kendini bilerek rezil etmez
Adamlar dediklerin GS'ye geliyor diye de son dk yaptılar , ayrıca bu ülkede rezil olamıyorsun kimse bu tarz kaygılarla haber yapmıyor. (kabataş olayını sallayanlar hala gazeteci bu ülkede) Bana aşırı saçma geliyor bu senaryo olur olmaz bilmem düşüncemi söylüyorum. Yani bana desen ki en kötü ne olabilir baya uçlarda düşün , Gedson'u TJK alsın üstüne Rize'ye kiralasın hatta başkanları olacak keko da bizle dalga geçsin derdim herhalde.

9EBE16B7-8983-41B6-8236-01701F3103AA.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt