- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Aciklanmadi diye biliyorum ama medyada konusulan rakam 1,5 yil icin bonuslar dahil 2,3M EuroGomis kac para kazanacak bizden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklanmadi diye biliyorum ama medyada konusulan rakam 1,5 yil icin bonuslar dahil 2,3M EuroGomis kac para kazanacak bizden?
Omar ile 15Nasıl çıkacak ki zaten şu an 14 değil miyiz?
Yabanci kontenjanimiz dolu diye almadığımız gedson sonrasi en iyi yerimiz olan stopere kariyerinde cok az mac yapmis adam almak aşırı mantıksız. Marcaoyu satip alicaklar desek bu hamle bizi direk kümede düşürür yaza dersek yönetimin yazı göreceği muamma. Böyle mantıksız transfer anca menajer ya da para yeme transferidir.bilmiyorum tanımıyorum bana da mantıklı gelmiyor ama bilgim az. ozonfor falan da varken ki kesin bir durum da yok daha.
“About Robson and Galatasaray: As there was no Europa League sign-up time yesterday, trading is no longer so fast-paced. Galatasaray proposed US$1.5 million (R$8 million), Santos accepted and now awaits the formalization of the proposal. Window closes tuesday”

Morutan Celtic'te oynasaydı şuan aynı bu şekilde videosunu izleyip "adamlar buluyor" diyecektik.

E tamam işte Omar'a lisans çıkma şansı yok biri gitmediği sürece.Omar ile 15
“About Robson and Galatasaray: As there was no Europa League sign-up time yesterday, trading is no longer so fast-paced. Galatasaray proposed US$1.5 million (R$8 million), Santos accepted and now awaits the formalization of the proposal. Window closes tuesday”
gedson durumu yabancı kontejyanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ki bjk'nin de dolu. dinleyip anlamak lazım. marcao satıcak ve bu adama şimdi yatırım yapmak da olucak iş degil o yüzden sakinYabanci kontenjanimiz dolu diye almadığımız gedson sonrasi en iyi yerimiz olan stopere kariyerinde cok az mac yapmis adam almak aşırı mantıksız. Marcaoyu satip alicaklar desek bu hamle bizi direk kümede düşürür yaza dersek yönetimin yazı göreceği muamma. Böyle mantıksız transfer anca menajer ya da para yeme transferidir.
Reisler uzun adam oluyor genelde rts. Ne diyorsun bu konudaLa adamın boyu uzunsa uzun Van Dijk 1,93 ne alaka ?????
adamlar buluyor biz gedosna takılıp kaldık 1,53 milyon euro adam rangersa hat-trsick yapmış
Reo Hatate - Oyuncu profili 21/22
semihle nelsonun on direkte ayni kafa topuna cikip carpistigini arka direkte 1.60 kanat oyuncusunun kafa golu attigini simdiden gorur gibiyim.