Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reisler uzun adam oluyor genelde rts. Ne diyorsun bu konuda

9Kygvs.gif

Löwü almış onlar. Roger oyun anlayışı olarak Tudor'un daha tecrübelisi tam ihtiyaç olan hoca. Belmas ibrasız kalıp gittikten sonra Ünal Aysal&Roger S. nefis iş olur.

Daha demin gördüm bunu. PSV ile bu yaz bitecek olan kontratını uzatmayacakmış bugün açıklamış.

Yazın kendim için yeni bir karar verebilmek için boşta olmak istiyorum demiş. Keşke bize gelse ama Leipzig kapar bu adamı.

Screenshot_2022-02-03-12-37-10-759_com.instagram.android.webp

Semih Kaya deyince harbiden jk maçında yedirdiği o skandal gol geliyor aklıma. Sonu Engin, Selçuk ve Baros-Elmander A.Ş sayesinde güzel bitmişti. Yerde sepil sepil uzanan tjk taneleri görmek güzeldi.

Ama tekrarını dilemem. Aman kardeşim. 😬

Hoca üçlü oynamayı düşünüyorsa orta sahada o yaratıcılıkta adam yok, oyun zekası konusunda ciddi eksiği olan bir kadromuz var. Reis alınıp kiralık da verilebilir. Tabii ki Babel, Soso, Diagne falan gitmeden şu kadronun pek ihtimali yok. Lisans çıkartamıyoruz zaten

1643888629079.png

Seneye Denayer ve Onye'yi ekibimize katalım. Yunus, Okan dönecek. Gençlerden bir iki takviye ile yeniden yapılanabiliriz. Kerem ve Marcao parasıyla inşallah bir Reges gibi topçu bulabiliriz. Bu para artık kesinlikle orta sahaya yatırılmalı. Ya Sneijder gibi adam ya Reges.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt