Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum tanımıyorum bana da mantıklı gelmiyor ama bilgim az. ozonfor falan da varken ki kesin bir durum da yok daha.
Yabanci kontenjanimiz dolu diye almadığımız gedson sonrasi en iyi yerimiz olan stopere kariyerinde cok az mac yapmis adam almak aşırı mantıksız. Marcaoyu satip alicaklar desek bu hamle bizi direk kümede düşürür yaza dersek yönetimin yazı göreceği muamma. Böyle mantıksız transfer anca menajer ya da para yeme transferidir.

“About Robson and Galatasaray: As there was no Europa League sign-up time yesterday, trading is no longer so fast-paced. Galatasaray proposed US$1.5 million (R$8 million), Santos accepted and now awaits the formalization of the proposal. Window closes tuesday”

santostan babam ciksa oynatirim

8 numara alalım robson reisi de alalım kiraya verelim bence . Yaza da eylüle kadar pulgarin bonservisi ile uğraşalım

Semih Kaya, Galatasaray'da (DHA)

Bu kadar yabancı oyuncuyu biz ne yapacağız ya, bence gelecek sezonun kadrosu şimdiden kurulmaya çalışılıyor yavaştan. Reis, gerekirse 6 aylığına bir takıma kiralanır en fazla. Sezon sonu Babel, Feghouli, Diagne yolcu. Sözleşmeleri biten oyuncular da var. Kiralıklar var.

“About Robson and Galatasaray: As there was no Europa League sign-up time yesterday, trading is no longer so fast-paced. Galatasaray proposed US$1.5 million (R$8 million), Santos accepted and now awaits the formalization of the proposal. Window closes tuesday”

santostan babam ciksa oynatirim

Uzun adam reis geliyor demek ha. H.O

IMG_20220203_143527.webp

g
Yabanci kontenjanimiz dolu diye almadığımız gedson sonrasi en iyi yerimiz olan stopere kariyerinde cok az mac yapmis adam almak aşırı mantıksız. Marcaoyu satip alicaklar desek bu hamle bizi direk kümede düşürür yaza dersek yönetimin yazı göreceği muamma. Böyle mantıksız transfer anca menajer ya da para yeme transferidir.
gedson durumu yabancı kontejyanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ki bjk'nin de dolu. dinleyip anlamak lazım. marcao satıcak ve bu adama şimdi yatırım yapmak da olucak iş degil o yüzden sakin

Galatasaray, Semih Kaya'yı 6 aylığına kadrosuna kattı. (A Spor)

Alt yapı topçularına kızıyoruz fakat alt yapıyı kapatsak daha doğru olacak. Semih'i severim ama alt yapıdaki bir oyuncu onun kadar oynayamayacaksa kapatalım gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt