Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.157
- 3.247
- 2.088
hala burdan döner gsye gelir diye umut eden var gedson için ne hali varsa görsün bıktım bu eriften işi olmasın artık bizle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela ne dersek ban oluyor?sanmam istediği buydu yazıp yazıp siliyorum neyse yazmayayım modlar pusuda zaten saplarlar banı
Euro'nun 15 olduğu yerde %50 bonservise 6 milyon verenle daha çok dalga geçilecek emin ol.gedson olayıyla iyi daşşak geçtiler bizle he. burak elmasın umrunda mı acaba?
Euro'nun 15 olduğu yerde %50 bonservise 6 milyon verenle daha çok dalga geçilecek emin ol.

Var bir hayalimizHoca üçlü oynamayı düşünüyorsa orta sahada o yaratıcılıkta adam yok, oyun zekası konusunda ciddi eksiği olan bir kadromuz var. Reis alınıp kiralık da verilebilir. Tabii ki Babel, Soso, Diagne falan gitmeden şu kadronun pek ihtimali yok. Lisans çıkartamıyoruz zaten
Ekli dosyayı görüntüle 150122
DoğruO %50 mevzusu dogru mu maliyet aciklandi mi gedsonun?
O %50 mevzusu dogru mu maliyet aciklandi mi gedsonun?
Açıklandı Luyindama, Yedlin , Diagne çıkartılmış Gomis , Pulgar , Pena eklenmiş.Dün gece UEFA listeleri bildirilmedi mi? Neden hiç bir yerde haberi yok? Hangi oyuncuları bildirdik, sonradan eklenen 3 oyuncu içerisinde Erick Pulgar da var mı?
17-24 ünde playofflar oynanıyorAvrupa ligi eslesmeler nezaman? Rakibimiz kim olacak merak ediyom
Hicbir sey olmayacak kardes kabul et iste yanildim demek zor degil.Euro'nun 15 olduğu yerde %50 bonservise 6 milyon verenle daha çok dalga geçilecek emin ol.
Kimmiş? Kaçırdım birkaç saattir gündemi..yeni sol bekimiz hayırlı olsun beyler