- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
hadi bakim campos adam bul lan gedsonu aldırmadın bakalım kimi bulacaksın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun Taşdemiri geri yollamış renktaşım.Kimmiş? Kaçırdım birkaç saattir gündemi..
17-24 ünde playofflar oynanıyor
25inde son 16 kurası
bizim maçlar mart içi net natrih yok
Keşke benfica çıkamasaydı da gelseydi bizle eşleşseydi tepeleme şansımız olurdu itleri.Barcelona - Napoli
Zenit - Real Betis
Dortmund - Rangers
Sheriff - Braga
Sevilla - Dinamo Zagreb
Atalanta - Olympiacos
Leipzig - Real Sociedad
Porto - Lazio
Isimiz zor
Sağ taraftakileri elerizBarcelona - Napoli
Zenit - Real Betis
Dortmund - Rangers
Sheriff - Braga
Sevilla - Dinamo Zagreb
Atalanta - Olympiacos
Leipzig - Real Sociedad
Porto - Lazio
Isimiz zor
Sözleşmesi olmayan oyuncuyu nasıl kiralık alacaksın ey Ahmed?Kiralık alalım hemen![]()
Barcelona - Napoli
Zenit - Real Betis
Dortmund - Rangers
Sheriff - Braga
Sevilla - Dinamo Zagreb
Atalanta - Olympiacos
Leipzig - Real Sociedad
Porto - Lazio
Isimiz zor
Grup liderleri birbiriyle eşleşemiyor değil mi?bunalrın kazananlarının üzerine bunlar var grup liderleri olarak
Crvena zvezda (SRB)
Eintracht Frankfurt (GER)
Galatasaray (TUR)
Leverkusen (GER)
Lyon (FRA)
Monaco (FRA)
Spartak Moskva (RUS)
West Ham (ENG)
Aynen katılıyorum keşke olsa PVA dan da Ömer den de iyi oynar sol tarafa dinamizim katarhemen çökmemiz lazım
bu adam 3 tane pva eder
yaşı da uygun
bizde sol bek yabancı sınırında rahatlamak için kullanılan bir mevki olduğu için ömer yerine düşünülmesi zor olur maalesef ama bakalım torrent farklı düşünür belkiAynen katılıyorum keşke olsa PVA dan da Ömer den de iyi oynar sol tarafa dinamizim katar
evet playofftan gelenler ile.Grup liderleri birbiriyle eşleşemiyor değil mi?
Omar yok o zaman isabet olmuş teşekkür ederim cevabın içinAçıklandı Luyindama, Yedlin , Diagne çıkartılmış Gomis , Pulgar , Pena eklenmiş.
Ben Torrent in Halilli forvet arkası kullanacağı düşünüyorumbizde sol bek yabancı sınırında rahatlamak için kullanılan bir mevki olduğu için ömer yerine düşünülmesi zor olur maalesef ama bakalım torrent farklı düşünür belki