Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hicbir sey olmayacak kardes kabul et iste yanildim demek zor degil.

Basta bankalar birligi mirligi imkansiz dedin, biz de bir yolu bulunur almak isteyen alir dedik, dalga gectin bi bok bilmiyosunuz diye.

Daha sonra bjkye gittigini soyleyen adamlara yalanci falan dedin veremezler para dedin veren veriyor iste.

7-7.5 gayet normal paralardi ve verilirdi
Limitin yokken ve Euro 15'ken, (yazın ne olacağı da belli değilken. 20 de olabilir) %50 bonservise 6 veriyorsan malsındır. Mallık yapacaklarını düşünmemiştim.

Semih hamlesi olumlu bence. Sayı olarak stoper eksik ayrıca Malatya da üçlü ve sağ bek oynadı orayı da yedekler

Ben Torrent in Halilli forvet arkası kullanacağı düşünüyorum
False 9 olarak gomisle süper uyum yakalar bence. Gomisinde skorerliği ve pozisyon yakalaması artar. İlk dokunuşları iyi halilin ama devamı yok o yüzden Gomis önünde olunca tamamlarlar birbirini harbiden delici oluruz bu şekilde

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz kulübü Watford'a kiraladığı milli oyuncu Ozan Tufan tarihe geçebilir. Watford'un performansından memnun kalmayıp Fenerbahçe'nin özel talebiyle geri yollanan Ozan Tufan için İngiliz kulübü 8 milyon euro ödemek zorunda ama bir şartı var... Fenerbahçe'nin yaptığı anlaşma gereği Watford bu sene kümede kalırsa Ozan Tufan'a 7.5 milyon euro verip almak zorunda. İngiltere'de Sadece 489 dakika oynayan Ozan, futbol tarihine geçebilir...​

Bu nsl iş yaw

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin sezon başında İngiliz kulübü Watford'a kiraladığı milli oyuncu Ozan Tufan tarihe geçebilir. Watford'un performansından memnun kalmayıp Fenerbahçe'nin özel talebiyle geri yollanan Ozan Tufan için İngiliz kulübü 8 milyon euro ödemek zorunda ama bir şartı var... Fenerbahçe'nin yaptığı anlaşma gereği Watford bu sene kümede kalırsa Ozan Tufan'a 7.5 milyon euro verip almak zorunda. İngiltere'de Sadece 489 dakika oynayan Ozan, futbol tarihine geçebilir...​

Bu nsl iş yaw
doğru aynı bizim cagne opsiyonu gibi ama watford da kalamaz çok kötü kadroları

Limitin yokken ve Euro 15'ken, (yazın ne olacağı da belli değilken. 20 de olabilir) %50 bonservise 6 veriyorsan malsındır. Mallık yapacaklarını düşünmemiştim.
Sadece Vidanin maas zaten 4 civari ayrilacak bi ton adam var heriflerde. Ki 2-3 seneye yine satarlar zarara girmemis olurlar kar etmeseler bile en kotu.

Ha yine ayagi kirilir varsayimiyla dusunuyosan bilemem.

Muslera--------> İnnaki Pena
Boey--------> Omar
Van Aanholt--------> Ömer
Marcao-----------> Alparslan
Nelsson ------------> Semih, Emin Bayram
Pulgar --------------> Taylan
Berkan ----------->????
Cicaldau ------------> Fegoulli, Morutan
Fegoulli ------------>Emre Kılınç, Morutan
Kerem -------------> Babel, Oğulcan
Gomis ------------> Mustafa, Halil

böyle bişey demişseler helal olsun. bu ahmet bulut ardayı koparıp götürdüğünden beri kılım gıcığım, daha bi sürü falsosu da var unuttum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt