- 1 Mayıs 2018
- 57.482
- 48.250
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseye hayir diyemiyoruz rengom, okan koc istedigi zaman gidip istedigi zaman geri gelecek, anlasilan yedlin de memleketini cok özlemis, biletini alip ugurluyoruz.Ulan gülme ile ağlama arasında bir yerdeyim yav nasıl bir akıl tutulmasıdır bu. Bu planlamayı fantazici herif yapıyorsa direkt ihraç edilsin.
Böyle saçma salak yabancı planlaması mı olur lan aklım almıyor vallahi almıyor yav.
Sakat diye adamı fesih ediyoruz görmesi meçhul adamı yazıyoruz neymiş alternatifmiş ulan hepi topu 5 maç oynar oynamaz. Be gerzek herifler avrupa liginde o maçlarda oynayan yeddlini hangi zekaya göre gönderdiniz çıldıracağım vallahi çıldıracağım.
Şuankilerin yarıdan fazlası bu formayı giymemeli, giyemez. Mümkünse storenin önünden bile geçmesinler.
![]()
Formanın shortu![]()
Kocaeli Boluya yenilmis
Takım son 20 dakikada filan ciddi ciddi düşüyor ya işte Berkan ı sadece o zaman oyuna alırım sağa sola koştursun etsin diye belki Galatasaray o zaman 10 kişi kalan rakibine karşı çaresiz kalmazBu saatten sonra kalan maçlarda çıkmamız gereken kadro mudur vaat Taylan ve ayaksız Berkan’ı görmek istemiyorum
Pena
Boey Nelsson Marcao Pwa
Pulgar Cicaldau
Emre Halil Kerem
Gomis
Saçma sapan pas oyunundan ziyade direk ileriyi düşünmemiz lazım ayrıca
Maalesef kume dusecek kocaeliKocaeli Boluya yenilmis
Neyle sinaniyoruz
Aslında plaj şortu zatenplaj şortu olur bundan
Ben desen olarak benzettiğimden bunu attım
Neyle sinaniyoruz
Kerem demirbay olabilirmiIlkay Gündogan