Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim şaka gibi video

1644263710762.webp

Ulan gülme ile ağlama arasında bir yerdeyim yav nasıl bir akıl tutulmasıdır bu. Bu planlamayı fantazici herif yapıyorsa direkt ihraç edilsin.

Böyle saçma salak yabancı planlaması mı olur lan aklım almıyor vallahi almıyor yav.
Sakat diye adamı fesih ediyoruz görmesi meçhul adamı yazıyoruz neymiş alternatifmiş ulan hepi topu 5 maç oynar oynamaz. Be gerzek herifler avrupa liginde o maçlarda oynayan yeddlini hangi zekaya göre gönderdiniz çıldıracağım vallahi çıldıracağım.
Kimseye hayir diyemiyoruz rengom, okan koc istedigi zaman gidip istedigi zaman geri gelecek, anlasilan yedlin de memleketini cok özlemis, biletini alip ugurluyoruz.

Şu saçma 4-3-3 ve pas oyunundan vazgeçip 4-2-3-1 e dönüp direkt futbol oynamadığmız sürece hiçbişey düzelmez

Kalan maçlarda şu kadro çıksın iddia ediyorum en az 10 galibiyet

Pena
Boey Semih Nelsson Pwa
Pulgar Marcao
Morutan Halil Kerem
Gomis

Şu kadro adım kadar eminim 10 maç alır orta saha mevcut orta sahadan bin kat daha iyi olur

Bu saatten sonra kalan maçlarda çıkmamız gereken kadro mudur vaat Taylan ve ayaksız Berkan’ı görmek istemiyorum

Pena
Boey Nelsson Marcao Pwa
Pulgar Cicaldau
Emre Halil Kerem
Gomis

Saçma sapan pas oyunundan ziyade direk ileriyi düşünmemiz lazım ayrıca
Takım son 20 dakikada filan ciddi ciddi düşüyor ya işte Berkan ı sadece o zaman oyuna alırım sağa sola koştursun etsin diye belki Galatasaray o zaman 10 kişi kalan rakibine karşı çaresiz kalmaz 😶

İşte o kadar saçma bir kadro planlaması yapktık ki özellikle yerli oyuncular konusunda, 3 yerli oyuncu oymatmamız lazım biz doğrudan bunları hücumdaki oyunculardan seçiyoruz tam tersine bekleri ne bileyim kaleyi filan yerli yapıp hücumda kaleliteli isimleri sahada tutmamız gerekiyordu

cicanın bu videosunu ingilizcesi iyi bi renktaş instasına msj göndersin ve altına bizde niye böyle oynamıyorsun diye sorsun

ben nedenlerinden bazılarını söyleyebilirim
-takımın lideri olarak ona güven duyulmuş
-bu denli güçlü oyun oynayabilmesinin ana nedeninden biri çok sağlam kondisyon gerek
-gözü kapalı oynadığı görülüyor,bunun için birbirine uyum sağlamış makine gibi oynayan bi takım gerek .cicayı anlayacak oyuncular lazım etrafında dememin sebebide bu.romanya ligi düşük seviye olabilir ama bu adam o ligde dalga geçercesine oynayabilmiş,bu demek oluyorki tr ligindede ağırlığını koyabilecek fark oluşturabilecek bi oyuncu ama buna zemin hazırlamak hocanın ve takım arkadaşlarıyla iletişim gerekiyor.mesela alanya maçında dikkat ettim sürekli keremle cica birbiriyle konuşup duruyordu başkada görmedim bi oyuncunun başkasıyla
sık sık kulak altından konuştuğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt