Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Record muhabirlerinden biriyle ara sıra mailleşiyorum.İsteyenler de sitesinden bulup mail atabilir.Herkese cevap verirler genelde.Haber bize ait değil Türk basınına göre haberi paylaştık yazmış.Fabrizio da öyle paylaşmıştı.Bi oyunlar dönüyo..
Fabrizio denilen denyo altına yağızsabuncu diye yazıyor zaten.

Record muhabirlerinden biriyle ara sıra mailleşiyorum.İsteyenler de sitesinden bulup mail atabilir.Herkese cevap verirler genelde.Haber bize ait değil Türk basınına göre haberi paylaştık yazmış.Fabrizio da öyle paylaşmıştı.Bi oyunlar dönüyo..
Türkiye'de en güvendiğim muhabir Ertan'dır sevilir sevilmez adam işini iyi yapıyor genelde 10 haberden 9'unu biliyor hatta bunun yakın arkadaşı Flerquin'de genel de bizim haberleri veriyor Ertan bugün iki tarafla da doğruladım diyor hem benfica hem beşiktaş yani bu işin dönmesi için bizim Gedson'un üzerine adayı vermemiz lazım. Adayı verirsek belki gelir.

Öncelik hala bizde, adam gibi teklif verip ciddiye binerse Gedson bize gelir. Teklif vermezsek ben BJKye gideceğini sanmıyorum

Hocam oncelik mi kaldi, herifin kiraya gidecegi kulup bile belli. Gecin, unutun gitsin

Türkiye'de en güvendiğim muhabir Ertan'dır sevilir sevilmez adam işini iyi yapıyor genelde 10 haberden 9'unu biliyor hatta bunun yakın arkadaşı Flerquin'de genel de bizim haberleri veriyor Ertan bugün iki tarafla da doğruladım diyor hem benfica hem beşiktaş yani bu işin dönmesi için bizim Gedson'un üzerine adayı vermemiz lazım. Adayı verirsek belki gelir.
Benfica daha onaylamamış.Öyle olsa o haberi paylaşırdı.Bi oyun var diye düşünmekteyim..

Bunlar anlasmis olabilirde Gedson he demismi?

nerde dıyor ertan twittera baktım bısı yok besıktasın sartları bunlar yazmıs

Herkes haberi girdi ama Ertan daha Benfica onaylamadı transferi dedi.Ben yine de bi oyun var diye düşünmeye başladım reis..
Sen hala uyumadinmi.

mr-bean-must-not-sleep.gif

Hepimiz ayni durumdayiz galiba :asd:

Seneye için şu hırstayım. Şu yılı hele bir atlatalım...

Ekli dosyayı görüntüle 149958
Seneye olacağı söyliyeyim Bankalar birliği 2'nci taksidi olacak Avrupa'da olamayacağımız için kaynak yaratmamız gerekecek çünkü 1 kuruş para gelmeyecek o yüzden yaz ayında Kerem ve Marcao satılır yerlerine birileri gelir onlar tutup tutmayacağı bile belli olmayacak bu sene ki enkaz kolay kolay kalkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt