Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telefon.webp

Hiç zannetmiyorum, ben TVde bu haberi açıklayanları canlı izledim. Fırat Günayer Ahmet Bulutla mesajlaştığını söyledi, gülerek BJKye gitmiş ama heran herşey olabilir, bir bakarsınız sabah başka bir teklifle Galatasaraya gider dedi. Ama %100 beşiktaşta imiş 5 seneliğine diye ekledi :asd:

Aynı dakikalarda, A sporda Nobre ve neydi şu yeti burunlu homo erectusa benzeyen serdar mı ne bi herif vardı. Ahmet Buluttan mesaj geldiğini ve BJKnin aldığını söyledi. Spiker sordu hani BJKde para yoktu, transfer olmayacaktı falan dedi. Bu homo erektusta zaten şimdi almayacak sene sonu alacak, şimdi benfica başka bir yere kiralayacak sene sonu BJK oyuncu satacak birine sonrasında o parayla Gedsonu alacakmış dedi. Komedi değil mi sizcede? 5 kuruş parası yok ama 6 milyon tak verecekler. Sonra o kulüp CSKA imiş dediler Ahmet bulut başta CSKA dedirtti, sonra düşünmüş olacak ki daha etkili olan Rizeyi söyletti. Dedenin kaynağıda Ahmet Bulut. Ahmet Bulut her zamanki oyununu oynuyor

Ben Gedson kesin beşiktaş'da diyemem resmi imzalar atılmadıktan sonra hiçbir transfer garanti değildir ama bu saatten sonra almaya kalksan 1 fiyatına alacakken belki 2 katına alacaksın sabah 10 m euro + %50 pay verirsen sana gelir baştan aşağıya her şeyleri yanlış gidiyor. Yarın 20:30 da istanbul da diyorlar ben çok ümitli değilim Halil içinde sene başı yangın çıkmıştı ama onda 2 saat sonra bizim muhabirler o iş öyle değil demeye başlamıştı bu sefer hiçbirinden ses yok hatta bir çoğu da Beşiktaş işini doğruladılar geç kalındığını söylediler. Bunların asıl derdi ibra olmak biz Galatasaray'ın geleceğini satmayacağız diyorlar genel kurulda da biz Galatasaray'ın ekonomisini düşünüyoruz diye yalan söyleyecekler sabır isteyecekler genç kadro diyecekler Florya borçları bitirecek bakın göreceksiniz diyecekler sonuçta bir kere yalan söyleyen adam her zaman yalan söyler bunlar yalanı alışkanlık haline getirmişler muhabirlere de bulaştırdılar o yüzden bu yönetim bir anca düşmelidir.

Ben Gedson kesin beşiktaş'da diyemem resmi imzalar atılmadıktan sonra hiçbir transfer garanti değildir ama bu saatten sonra almaya kalksan 1 fiyatına alacakken belki 2 katına alacaksın sabah 10 m euro + %50 pay verirsen sana gelir baştan aşağıya her şeyleri yanlış gidiyor. Yarın 20:30 da istanbul da diyorlar ben çok ümitli değilim Halil içinde sene başı yangın çıkmıştı ama onda 2 saat sonra bizim muhabirler o iş öyle değil demeye başlamıştı bu sefer hiçbirinden ses yok hatta bir çoğu da Beşiktaş işini doğruladılar geç kalındığını söylediler. Bunların asıl derdi ibra olmak biz Galatasaray'ın geleceğini satmayacağız diyorlar genel kurulda da biz Galatasaray'ın ekonomisini düşünüyoruz diye yalan söyleyecekler sabır isteyecekler genç kadro diyecekler Florya borçları bitirecek bakın göreceksiniz diyecekler sonuçta bir kere yalan söyleyen adam her zaman yalan söyler bunlar yalanı alışkanlık haline getirmişler muhabirlere de bulaştırdılar o yüzden bu yönetim bir anca düşmelidir.
Ben Gedsonun inadı sayesinde bize geleceğini düşünüyorum hala daha. Ahmet Bulut dillendirmezdi biz masada tek olmasak. Gider BJKye peşkeş çeker biterdi en baştan. Maksat bize yüksekten kakalamak zaten. Tecrübesiz başkan Terimcilerinde gazlamasıyla zarar görüyor. Hala kuyruğu dik tutarsa eğer Elmas, bu transfer döneminde Gedson Lokomotif Moskovada olacak

Bakın çok basit bir soru sorayım empati yapalım;

Kendinizi Gedson yerine koyun... Takım adı önemli değil bir takımla alakalı sürekli her alanda varsınız videoları beğeniyorsunuz, onun ürünleriyle her anınızı geçiriyorsunuz sanki sözleşmeli olduğunuz takımda değil de o takımda gibi yaşıyorsunuz. Üstüne sözleşme uzatmıyorsunuz herkesle zıtlaşıyorsunuz hocanıza dahi karşı geliyorsunuz üstüne kadro dışı kalıyorsunuz. Bu kadar olay yaşarken heyecanla o anı bekliyorsunuz ama size önce bi cevap geliyor hoca değişti sonra yeni hocamızın sistemine uymuyorsun tam bu sırada bu iş çözülüyor tekrar cevap geliyor yabancı kuralından dolayı alamıyoruz sonra muhabirler aracılığıyla menajerin sana kulüp sana 15 m euro istemiş ya da şartları ağırlaşmış diyor kulübe gidiyorsun öyle bir şey yok. Bu durumda herkes kandırılmış hisseder duygularını yitirir yönetimin kendi çıkarları ve ibrası için çocuğun tüm duygularını alt üst ettik. Değer miydi ?

Şimdi soruyorum bu yönetim bu çocuğa ayıp etmedi mi ?

Kendinizi Gedson yerine koyun... Takım adı önemli değil bir takımla alakalı sürekli her alanda varsınız videoları beğeniyorsunuz, onun ürünleriyle her anınızı geçiriyorsunuz sanki sözleşmeli olduğunuz takımda değil de o takımda gibi yaşıyorsunuz. Üstüne sözleşme uzatmıyorsunuz herkesle zıtlaşıyorsunuz hocanıza dahi karşı geliyorsunuz üstüne kadro dışı kalıyorsunuz. Bu kadar olay yaşarken heyecanla o anı bekliyorsunuz ama size önce bi cevap geliyor hoca değişti sonra yeni hocamızın sistemine uymuyorsun tam bu sırada bu iş çözülüyor tekrar cevap geliyor yabancı kuralından dolayı alamıyoruz sonra muhabirler aracılığıyla menajerin sana kulüp sana 15 m euro istemiş ya da şartları ağırlaşmış diyor kulübe gidiyorsun öyle bir şey yok. Bu durumda herkes kandırılmış hisseder duygularını yitirir yönetimin kendi çıkarları ve ibrası için çocuğun tüm duygularını alt üst ettik. Değer miydi ?

sözleşme uzattı mı Benfica ile?

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boş yere bu iş için canınızı sıkmayın. Umarım iyi bir bonservise kitlerler Gedson’u. Zaten ucuza bir iş olsa bizimkiler alır.

Gedson’un tişört giymesi hariç diğerlerinin gerçekliğinden ne kadar eminiz?

Gedson'un profiline bakıyom da bizi daha takip ediyo.Burak Elmas Campos'u mu arıyosun ne yapıyosun o Gedson için tekrar masaya oturuyosun alıyosun geliyosun.Beşiktaş'a imza atan futbolcu direk bizi takipten çıkarırdı.Josef falan da öyle yaptı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt