Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de ben Boey'den de çok umutluydum. O konuda ben çok üzdü. Şimdi de covid galiba. Seneye bir canavar da o olsa olası Kerem-Marcao çıkışında Nelssonla ona çalışsak...Bir de Moha. Gomis ile de bir çalışsın bakalım. Olası dönüşünde Yunus belki. Şuna alışmak lazım sadece başarılar belki bu BB yüzünden al-sat yaptıkça yani sürdürülebilir olmayabilir ama yine de on sene içinde bu ülkede en çok şampiyonluğu alan takım GSmiz olur. Yeter ki biraz şu popülizm ortamlarında isimler üzerinden gitmeyelim.

Yani açmam gerekirse başkan seçimlerinde fikir beyanını fanatikleştirme eylemine dönüştürmeyelim. Transfer edeceğimiz oyuncular konusunda duygusallığı ön plana alıp baskı yapmayalım. Çünkü zaten artık anlık bir hava ve uyum yakalama ihtimalimiz daha yüksek. Paragöz olan menajerlere eyvallah vermek yerine scout ekibi oluşturalım. Gerekirse eski futbolcularımızdan da yardım alabiliriz. Profesyonel olsun kafi ve alt yapı için artık ciddi atılım şart. Çocuklara özgüven aşılamak gerek. Birden hurra üç beş kişi yerine bir tane olsun ama sağlam olsun. Ne olursa olsun sözleşmesi abartılı olmadıkça tecrübeli ayaklara da karşı çıkılmasın. Tamamiyle tecrübe eksikliğinin vebalini ödüyoruz şu an. 36 yaş fazla diyeni anlarım ama 30 ve 33 arası kendini ispatlamış isimleri de fırsat transferi ise hele geri tepmemek gerek. Florya ve Riva da düzgün bir projeyle hayat bulursa bu devranı güderiz. Seneye sadece lig olduğu için üç kupaya ambargo koymak da artık bu çocukların bize borcu.

5-6 verilebilir ama ben genel olarak Gedson’un abartı olduğunu düşünüyorum.
Gedson zaten düşüşte olan bir oyuncu olmasaydı bu ülke topraklarında değil televizyon başında bu adam nasıl bir futbolcu keşke bizde de böyle bir adam olsaydı diye hayal kurdururdu. Felix aynısını yaptı Atletico'ya 100 m euro üzerine gitti. Bu adama doğru şartları sağlarsan girilebilecek bir risk olduğunu düşünüyorum çok bir para değildi Nelsson, Cicaldau, Morutan 3'üne 20 m euro verdin Gedson 18 yaşında bu aldığın adamların hepsinden çok daha üst seviyede çatır çatır maç oynuyordu hem de Avrupa'nın en üst seviye liglerinin birinde bence büyük hata yaptık umarım pişman olmayız.

Gedson zaten düşüşte olan bir oyuncu olmasaydı bu ülke topraklarında değil televizyon başında bu adam nasıl bir futbolcu keşke bizde de böyle bir adam olsaydı diye hayal kurdururdu. Felix aynısını yaptı Atletico'ya 100 m euro üzerine gitti. Bu adama doğru şartları sağlarsan girilebilecek bir risk olduğunu düşünüyorum çok bir para değildi Nelsson, Cicaldau, Morutan 3'üne 20 m euro verdin Gedson 18 yaşında çatır çatır maç oynuyordu hem de en üst seviye liginde bence büyük hata yaptık umarım pişman olmayız.
Bi’ şey olmaz.

Boş yere bu iş için canınızı sıkmayın. Umarım iyi bir bonservise kitlerler Gedson’u. Zaten ucuza bir iş olsa bizimkiler alır.
Kendileride biliyor okadar etmicegini ama bulmuslar cicaldau gibi oyuncuya 7 m veren bi kulübü. Birde Ben deneyim sansimi diyor. Yani bize gelmezse 5ten fazlaya gitmez.

Kendileride biliyor okadar etmicegini ama bulmuslar cicaldau gibi oyuncuya 7 m veren bi kulübü. Birde Ben deneyinm sansimi diyor.
O mevzu zaten öyle ama bir de sıçraması var bunun ki sinir olduğum şey bu. Normalde alacağımız topçuyu 1 hafta gecikti işler diye Milli meseleye çeviriyorlar adamlar bizi zaten biliyor, taraftarı biliyor üzerine oyuncularını da biliyor. Koparayım da ne kadar koparırsam kârdır nasılsa mecbur alacaklar diye uğraştırıyor. Kadrolarına dahi almadıkları 2 sene önce müthiş potansiyel denen adam için. Normalde her maç oynatırlar iş olsa bunda adamların tırtı bizim için Hagi oluyor. Şimdi olay çıkıyor gram takmıyorum valla ben kendimi biliyorum

Galatasaray düştüğü yerden her zaman daha sert ayağa kalkmıştır bir kaç hafta deplasmanlar da kümeye seslerini duyarız sonrasında önümüzdeki sezon yeni başkan ve teknik heyetle tekrar eski günlere döner şampiyonluğu alırız. Genel de kötü geçen senelerin her zaman arkasından böyle başarılı dönemlerimiz başlıyor. Bence bu saatten sonra ne olacaksa olsun bu geceyi kaybederiz ama kazanılacak niye kupalarımız olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt