Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson trasferi olmadı. Pulgar sakatlandı. Bu sezona yakışır bir devre arası transfer dönemi oldu. Kendimizi yavaştan düşmeye hazırlayalım.

Noluyor ya jk rize kafa mı buluyorsunuz bizimle. Sizin yöneticiliğinizin... Yazıktır ya bu kadar kolay transferi biterememek büyük rezillik. Şu dakikadan sonra kalma ihtimaliniz yok ve bunu göremiyor musunuz ?

Gedson Transferi konusu Can sıkıcı oldu Bjk mi gelir rize mi kiralar bilemem ama yönetim için FT göndermekten daha büyük bir eksi puan yazılacak.

Ortalık fena karışmış büyük Başkan yine yapmış yapacağını bravo

Gedson Transferi konusu Can sıkıcı oldu Bjk mi gelir rize mi kiralar bilemem ama yönetim için FT göndermekten daha büyük bir eksi puan yazılacak.
Kesinlikle, ben en başından bunların almasını istemedim, Eşref bile gelse çok. daha iyiydi. Nefret ettiğim Dursun'dan daha kötüler. Alacaksan al almayacaksan çek resti şeffaf ol, teklif bu de çekil aradan.

Ha Gedson da bulunmaz hint kumaşı değil geldi 1 ay iyi oynadı tutturmuşuz Gedson. Malesef yönetim kadar taraftar ta suçlu, her seferinde bir futbolcu taparcasına istenilmemeli, sonra iş şova dönüştürülüyor rakiplerce veya hüsran oluyor . Irfan, Mert, Gedson, Falcao vs. Beşiktaş en son lensi böyle aldı götünde patladı. Gedson iyi futbolcu ama bence mental sıkıntıları var Fatih veya Şenol benzeri hocalar dışında çok başarılı olamayabilir görmek lazım.

Bu olay böyle bitti ise direkt atak yapılarak Larin e, Rıdvan a vs sulanmak şart almasak bile fazla versinler onlar daha beter parasız

Gedsonu şimdi beşiktaşmı,rizemi yoksa başakşehirmi aldı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musapppppppppppp kendine mukayet olllllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt