- 23 Ocak 2019
- 22.407
- 28.945
- 2.183
Kolpa mı bilmem böyle bi tweete denk geldim
Galatasaray hesabı uzun süredir takip ediyor Gedson'u. Ben hatta Gedson yazmaktansa bizim hesabın takip listesinden bakıyordum Gedson'un hesabına.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa mı bilmem böyle bi tweete denk geldim
kolpasızlıktan başım catlıyodu zatenAha size sabahlık kolpa,arayın durun simdi kim kimi nerde takip ediyor,neden Galatsaray simdi takibe aldı,transfer olduysa rize ile bjk niye almadı,aldıda biz mi bilmiyoz,hey yavrum hey..Cıkmadık candan ümit kesilmez
Cıkmışızdır belki bir araGalatasaray hesabı uzun süredir takip ediyor Gedson'u. Ben hatta Gedson yazmaktansa bizim hesabın takip listesinden bakıyordum Gedson'un hesabına.![]()
Watford'ta Etebo var ortasahaEverton Andre Gomes'i kiralık göndermeye çalışıyo diye biliyodum.Bunu menajerler önerebilir..
Son 4 gün içinde böyle bir şey gerçekleşmedi ama öncesi olabilirCıkmışızdır belki bir ara![]()
gedsonun fake hesabı olabilirEkli dosyayı görüntüle 149964
Bu her kimse, bunu bile takip ediyoruz .. oda gedsonu , gedson da onu ..
ne hallere düstük
Kesinlikle, ben en başından bunların almasını istemedim, Eşref bile gelse çok. daha iyiydi. Nefret ettiğim Dursun'dan daha kötüler. Alacaksan al almayacaksan çek resti şeffaf ol, teklif bu de çekil aradan.Gedson Transferi konusu Can sıkıcı oldu Bjk mi gelir rize mi kiralar bilemem ama yönetim için FT göndermekten daha büyük bir eksi puan yazılacak.
Bir biz alamıyoruz galiba. Bizim dışımızda herkes aliyorGedsonu basakmi aldi