Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunduğumdan değilde. Fatih hoca olsaydı gerçekten böylesine rezil olmazdık ya araya girer rui costayla bağlardı ya da açıklama yaptırırdı yönetime
Galatasaray sevgisi olan biri yönetime kin kussada bu şekilde bir duruma her zaman müdahale etmelidir. Gorevdeysem yasa Galatasaray değilsem banane Galatasaray dan hiç hoş olmuyor bence

Günaydın, Gedson ile alakalı en net bilgi nedir ?
Benim geceden beri çıkarımlarım şu yönde:
1- Bir sebepten ötürü bekletiyoruz ama kontenjan ama fiyat
2- Ahmet Bulut saat 23 gibi bir yere röp verdi GS ile Benfica arası görüşme durdu diye.
3- Rodop ile Gökhan Dinç bjk alacak oradan rize kiralık dedi.

Böylece film koptu. Bence hepsi kolpa özellikle ahmet bulut ortalığı kızıştırıyor. Sonunda biz alacağız ama pahalı ama ucuz biraz kazık girecek o ayrı.

Yani trabzon maçından sonra oluşan gündem tesadüf müydü, hadi diyelim yanlış istihbarat olsun sen yönetim olarak önünü alacaksın yaparsın siteden bir açıklama yine bugünü kurtarırdın. Taraftar en suçsuzu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoo gündem değişti yönetim. Yemeseydin diyorum işte.

Adam söylemedi demiştin. Söyledi. Her gün çıkıp Gedson yok diye rapor mu verecek bize?

2- Ahmet Bulut saat 23 gibi bir yere röp verdi GS ile Benfica arası görüşme durdu diye.

Böylece film koptu. Bence hepsi kolpa özellikle ahmet bulut ortalığı kızıştırıyor. Sonunda biz alacağız ama pahalı ama ucuz biraz kazık girecek o ayrı.
bugün geliyor diyorlar bjk için istanbul'a anlarız

Bu işin bencesi sencesi yok, bilgi, resmi açıklama vs gibi birşey sormuştum. rize başkanı çaylar bizden diye birşey paylaşmış alaycı bir üslüpla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt