Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rize tam bir kancık takım ya. Yeri geldiği zaman bostanbahçe ile yeri geldiği zaman kargasporla iş birliği yapıyor:mad:

Taraftara büyük görev düşüyor artık bunlar gidene kadar dışarıda dolasamamalir. Yapacakları hic bir açıklama kabul edilmemeli Galatsaray bu hale düşürülmemeli

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs ye belli ki çok ciddi darbe operasyon düzenleniyor,çok değerli gayrimenkulleri var ve yağmalanmaya çalışılıyor sonrada bi zengine satış yaptırıp rahat bırakmak .burak elmas ya bu düzenin adamı ya da bunu engellemek için savaş açtı ama özel hayatıyla ilgili bi durum ile boyun eğdirildi.

Yanlız gs ye karşı bişeyler döndüğü durumu var gibi

Taraftar nerde konuşacaksa oranın etrafına gidip istifa diye bağırmalıdır. Burayıda fb sandı galiba bu koçun kankası rezilliklerin bini para hala konuşacak yüz buluyor.

Lan bu saatten sonra neyi açıklayacaksın ? Yazın hocayla beraber en kritik mevkiyi boş bıraktınız. Hakemler oluk oluk ağzımıza sıçtı ağzın açılmadı , kalecimizi bile verilmeyen penaltının üstüne kaybettik gıkın çıkmadı. Üstüne proje eaaabi diye gidip ikna ettiğin hocayı abuk subuk bir zamanda kovdun iyi bir hoca getiremeyeceğin bariz iken. Yazın gelse kafası rahat kendi düzenini oturtacak Tprrent'i de ateşe attın. Üstüne gelmek için adeta yalvaran tavanı 60 kağıtlık çocuğu TJK-Rize ortaklığına kaptırıyorsun. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz ? Lan en kötü senaryoyu ben kafamda kursam abartıyorsun derdim kendi kendime. Zaten genel olarak da sıkıntılı dertli bir süreçten geçiyoruz bir de bunlar çıktı başımıza. Küfretmeden yazmak çok güç ki Dursun'a bile forumda sövecek raddeye gelmedim.

Allah cezanızı versin.
Sakin ol

Bunlar için küfür etmeye bile değmez.. Koca camia ne hale geldi.. ulan Galatasaray başkansız hocasız bile bu durumlara düşmezdi alayınız defolun gidin !!! Sevmişim gedsonu medsonu onu alamıyorsan başka oyuncu almaya mecbursun bu takım nasıl maç kazanacak diyen yok.. beden hocasını hıca yaptınız ses etmedik de adama 3-5 adam alın baride.. bir şeyler denesin sistemini kursun.. adam Ömer bayram Oğulcan Taylan ile ne yapacak lan??

Taraftarımız merak etmesin menvalinde birşeyler zırvalayacak.

Ulan biz zaten merak ve tedirginlik içindeyiz, Gedson gelse de degismeyecekti bu zaten. Şu taraftar sizden sadece bitmis olan, hali hazirdaki bu topcuyu istedi yahu.

Lan çık istifa et çık !!!

Ulan biz zaten merak ve tedirginlik içindeyiz, Gedson gelse de degismeyecekti bu zaten. Şu taraftar sizden sadece bitmis olan, hali hazirdaki bu topcuyu istedi yahu.

bi de tepki olayını sadece gedson üzerinden okuyup açıklama yaparsa işte o zaman gülerim he. sorunun transfer olduğunu sananlar bu kulübü hiç bilmiyor anlamıyor demektir

Gs ye belli ki çok ciddi darbe operasyon düzenleniyor,çok değerli gayrimenkulleri var ve yağmalanmaya çalışılıyor sonrada bi zengine satış yaptırıp rahat bırakmak .burak elmas ya bu düzenin adamı ya da bunu engellemek için savaş açtı ama özel hayatıyla ilgili bi durum ile boyun eğdirildi.

Yanlız gs ye karşı bişeyler döndüğü durumu var gibi

Burak bu projenin kendisi. Sadece onların elini başarısızlık ve itibarsızlık ile güçlendiren biri. Bizi buna mecbur edene kadar işte. Keşke kartları daha açık oynasalardı, satmak istiyoruz deselerdi. Bundan daha mertçe bir yol olurdu.

Umarım yapacağı açıklamada kulübün menfaatleri falan zırvalamaz. O kadar aklı vardır diye umut ediyorum

Açıklamayı yapacak olanın kendisi olması başlı başına endişe kaynağı bizim için.Anlamama ısrarı oes dedirtiyor. Yok bu yüzsüzlüğü kabul edemiyorum ben. Ban yemeye değmezler diye tutuyorum kendimi. Sövmemek işten değil yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt